Camping Les Tamaris

  • Rechtstreekse toegang tot de zee
  • Privé strand
  • Barbecue-zone voor de liefhebber

Vind de beste prijs voor Camping Les Tamaris

Camping Les Tamaris

Camping Les Tamaris is direct aan het strand gelegen in Frontignan-Plage. Ideaal voor de zee- en strandliefhebber, maar ook op de camping zelf is een aquapark. Je vindt hier ook verschillende eetgelegenheden, zoals een restaurant en een foodtruck, een bar én strandclub ‘Tam Tam Beach’.

Kinderactiviteiten

Kids vermaken zich prima in het aquapark en met het bomvolle animatieprogramma, verdeeld over drie leeftijdsgroepen, Kids Club (5-7 jaar), Juniors Club (8-12 jaar) en Teens Club (13-17jaar). Er wordt geknutseld en gesport. De tieners zullen verschillende sporttoernooien, strandspelletjes en avondactiviteiten ondernemen. Verder kunnen de kids terecht op de speelweide, beachvolleyballen op het strand, is er een speelzaal vol activiteiten en kunnen ze paddlen op de zee.

Waterpret

De vrije of toch de vlinderslag? Aan jou de keus in het bijna 500 m2 grote zwembad. Speel een spel met de waterstralen uit de grote paddenstoel en plof daarna lekker op een van de ligstoelen met zicht op het zwembad. Nog niet uitgeplonst? Vanaf de camping heb je directe toegang tot het strand van Les Aresquiers. Super handig! En dit mooie strand staat ook nog eens bekend om zijn ongerepte omgeving en lekkere strandclub 'Tam Tam Beach'.

Faciliteiten

BBQ-zone
Beachvolleybal op het strand
Ijskraam
Fitness
Bibliotheek
Paddlen op de zee
Supermarkt
Jeu des boules
Bakkerij 
Tafeltennis tafels
Wasruimte
Speelzaal voor allerlei activiteiten
Wifi
Waterpolo in het Aquapark
bar
Beachbar
Speelweide
Foodtruck
Aquagym

In de buurt

Reviews 0

Deze accommodatie heeft nog geen reviews

Vind de beste prijs voor Camping Les Tamaris

Foto's 8

Door jou bekeken

Camping Les Tamaris

Accommodatie