De vlucht

De vlucht

Probeer het vaste dagschema van je kind aan te houden tijdens de reis. Op normale tijden eten, dutjes tussendoor en andere activiteiten. Begin met de routine na aankomst op de bestemming, niet tijdens de vlucht. Wees voorbereid op reisziekte.

Probeer het vaste dagschema van je kind aan te houden tijdens de reis. Op normale tijden eten, dutjes tussendoor en andere activiteiten. Begin met de routine na aankomst op de bestemming, niet tijdens de vlucht. Wees voorbereid op reisziekte. Papieren zakjes, eventueel medicatie (raadpleeg de apotheek/drogist) en reservekleding. Sommige middelen bevatten ook een licht kalmerende eigenschappen, dit kan uitkomst bieden bij lange vluchten. Bewaar alle benodigdheden voor de kleine in de handbagage. Lievelingsspeeltjes in de koffer leidt tot drama's! Doseer je aandacht en het speelgoed tijdens de vlucht. Geef niet alles in een keer, dan zit je halverwege zonder ideeen. Neem voldoende (licht verteerbaar) eten en drinken mee voor de vlucht. Hongerige kinderen zijn slechte reisgenoten.

Deel sterren uit!

Ik geef De vlucht:

Score: 5 sterren uit 1 beoordeling

Lees meer ▾
Meer inspiratie
De reis zelf

De reis zelf

Probeer altijd vooruit te denken om ongelukken te voorkomen. Veel landen hebben een andere standaard voor wat betreft gezondheids- en veiligheidsnormen.

Planning

Planning

Regel alle eventueel aanbevolen inentingen/malariatabletten voor de reis ruim van te voren. Zorg ervoor dat de vaccinaties van het Rijksvaccinatieprogramma up-to-date zijn voor vertrek.

Reizen met baby of kind

Reizen met baby of kind

Terwijl het voor sommige ouders de eerste jaren echt niet hoeft, kan het voor jou misschien wel niet snel genoeg zo ver zijn: de eerste vakantie met je baby of kind. Om jullie reis en verblijf zo aangenaam mogelijk te maken, kun je voor vertrek al veel regelen. Erg belangrijk hierbij zijn natuurlijk de vaccinaties. Bekijk de meest belangrijke tips op het gebied van inentingen.

Overlayer