Planning

Planning

Regel alle eventueel aanbevolen inentingen/malariatabletten voor de reis ruim van te voren. Zorg ervoor dat de vaccinaties van het Rijksvaccinatieprogramma up-to-date zijn voor vertrek.

Regel alle eventueel aanbevolen inentingen/malariatabletten voor de reis ruim van te voren. Zorg ervoor dat de vaccinaties van het Rijksvaccinatieprogramma up-to-date zijn voor vertrek. Maak vier weken voor vertrek een afspraak voor de vaccinaties bij een erkende vaccinerende instelling, zoals de GG&GD. Probeer met erg jonge kinderen malariagebieden te vermijden. Sommige medicatie is niet optimaal geschikt voor kleine kinderen. Raadpleeg de GG&GD aan de hand van het exacte reisschema.

Deel sterren uit!

Ik geef Planning:

Score: 5 sterren uit 1 beoordeling

Lees meer ▾
Meer inspiratie
De reis zelf

De reis zelf

Probeer altijd vooruit te denken om ongelukken te voorkomen. Veel landen hebben een andere standaard voor wat betreft gezondheids- en veiligheidsnormen.

De vlucht

De vlucht

Probeer het vaste dagschema van je kind aan te houden tijdens de reis. Op normale tijden eten, dutjes tussendoor en andere activiteiten. Begin met de routine na aankomst op de bestemming, niet tijdens de vlucht. Wees voorbereid op reisziekte.

Reizen met baby of kind

Reizen met baby of kind

Terwijl het voor sommige ouders de eerste jaren echt niet hoeft, kan het voor jou misschien wel niet snel genoeg zo ver zijn: de eerste vakantie met je baby of kind. Om jullie reis en verblijf zo aangenaam mogelijk te maken, kun je voor vertrek al veel regelen. Erg belangrijk hierbij zijn natuurlijk de vaccinaties. Bekijk de meest belangrijke tips op het gebied van inentingen.