Kipriotis Aqualand

  • Aquapark met 6 glijbanen en waterspeeltoestellen
  • Watersporten aan het strand
  • Miniclub, Teen Lounge en babysitservice

Over Kipriotis Aqualand

Met de spannende glijbanen zijn de kinderen uren zoet! Resort Kipriotis Panorama Aqualand heeft 2 grote zwembaden, een aqualand met 6 razendsnelle glijbanen en een kinderbad voor de kleintjes waar ze lekker in rond kunnen spetteren. Tussen het zwemmen en spelen door snoepen de kids elke dag van de lekkere gratis ijsjes! Het hotel beschikt bovendien over een supergezellig animatieteam.

Kinderactiviteiten

Bij het park is genoeg waterpret voor jong en oud, met 2 grote zwembaden en een apart bad met razendsnelle glijbanen! Ook aan de kleintjes is gedacht, met toffe waterspeeltoestellen met waterspetters en miniglijbaantjes. Wil je het iets rustiger aan doen, ga dan heerlijk even naar het strand, op loopafstand van het park. Hier vind je ligbedden en parasols, zodat je kleintje lekker even in de schaduw kan spelen. 

In de buurt

Reviews 1

Kindvriendelijkheid8

Ligging7

Accommodatie8

Kinderanimatie8

Waterpret8

Familieactiviteiten8

Totaalcijfer
7.8

"Top! "

Wij hebben vorig jaar een heerlijke vakantie hier gehad. Het personeel is enorm vriendelijk, het eten is lekker en gevarieerd, prima zwembaden, leuke animatie, top dat je overal connected bent met het thuisfront, kamer werden dagelijks prima schoongemaakt en iedere dag schonen handdoeken voor bij het zwembad. Hotel ligt op een berg dus ik raad mensen die slecht ter been zijn voor een ander hotel te kiezen. Er gaat wel vaak een busje naar beneden om je naar het strand te brengen. Dichtbij zit een bushalte die je binnen 10 min naar Kos Stad brengt. Buskaartjes kun je in het winkeltje van het hotel kopen. In het all inclusive concept zaten heerlijke cocktails en alcoholvrije cocktails voor de kids. Wij gaan zeker nog een keer terug!

Maria

Foto's 33

Door jou bekeken

Kipriotis Aqualand

Accommodatie