Aparthotel Sun Beach Resort Complex

  • Pal aan zee
  • Kidsclub & Kidsfilmclub
  • Zwembad met octopusglijbaan

Over Aparthotel Sun Beach Resort Complex

Aparthotel Sun Beach Complex op Rhodos ligt direct aan zee en biedt ruime appartementen. Het kan zich dus met recht een familiehotel noemen. Ook zijn er 2 kinderzwembaden met waterglijbaan, 2 speelvelden met speeltoestellen, een filmclub en zelfs een bibliotheek voor kinderen. Tegen betaling en op aanvraag kun je gebruik maken van een babysitservice en kinderstoelen in het restaurant.

Kinderactiviteiten

In dit gezellige familiehotel beleven kinderen dolle fun. Zo is er een geweldig leuk animatieprogramma van de algemene kidsclub. Bij het hotel zit ook een Kids filmclub, Kids bibliotheek met boeken, muziek, films en spelletjes... Vervelen zit er deze vakantie dus niet bij!

Op vakantie met een baby en/of kleine kinderen

Dit kindvriendelijke hotel biedt tegen betaling en op aanvraag babysitservice, daarnaast heeft het kinderstoelen in het restaurant, gratis babybedjes en een mini check-in. Helemaal leuk zijn de 2- kamer appartementen, geheel ingericht voor kids! Zo heb je in je eigen kamer: leuke kinderposters, kinderbedsprei, activiteitentafel met stoeltjes, tekenblok met kleurpotloden (voor kinderen t/m 7 jaar) of Sony Playstation met DVD (op aanvraag, voor kinderen vanaf 8 jaar), extra TV in de kinderkamer met kinderprogramma’s en tekenfilms, kinderservies en bestek, waaklampje op de kinderkamer, handdoeken en badjassen voor de kinderen en kindersnacks in de koelkast bij aankomst.

Waterpret

Heb jij al kennis gemaakt met de octopus van het hotel.. Nog niet? Dat moet je dan snel doen, want dit is wel een heel bijzondere octopus! Alle armen van deze octopus zijn namelijk glijbanen, dat levert dus heel wat zoefende waterglijbaanpret op! Heb je het warm gekregen van het beklimmen en roestjen van de octopus? Neem dan een lekker verfrissende sprong in het grote zwembad!

In de buurt van Kindvriendelijk Sun Beach Resort Complex in Trianta op Rhodos - Griekenland

Reviews 0 Kindvriendelijk Sun Beach Resort Complex in Trianta op Rhodos - Griekenland

Deze accommodatie heeft nog geen reviews & ervaringen

Foto's 24 Kindvriendelijk Sun Beach Resort Complex in Trianta op Rhodos - Griekenland

Door jou bekeken

Aparthotel Sun Beach Resort Complex

Accommodatie