Hotel Calypso Beach

  • Zwembaden & waterglijbaan
  • Kidsclub & Animatieteam
  • Pal aan het strand

Vind de beste prijs voor Hotel Calypso Beach

Over Hotel Calypso Beach

Zoek jij een kindvriendelijk hotel in Griekenland met waterglijbanen, een kinderclub, speeltuin en wat ook nog leuk is voor de allerkleinsten? Dan kun je nu stoppen met zoeken! Want bij het kindvriendelijke hotel Calypso Beach zul je alles vinden voor een geweldige kindervakantie! Lekker ravotten met nieuwe vakantievriendjes in de speeltuin, splashen in het zwembad, roetsjen van diverse glijbanen en uitrusten (als je daar tijd voor hebt) in je eigen kinderbed!

Kinderanimatie

Calypso Beach heeft een eigen animatieteam dat Engels en Duits spreekt. Zij organiseren superleuke activiteiten speciaal voor kids. Zo kun je meedoen met leuke waterspelletjes, verschillende wedstrijden en prijsvragen en lachen met papa en mama tijdens het cabaret. Wil je met allemaal leeftijdsgenootjes spelen? Doe dan mee met de activiteiten van de kinderclub (4 t/m 12 jaar)!

Waterpret

Ben jij gek op water en krijg jij niet genoeg van zwemmen, spetteren, spatteren en plonsen? Haal dan maar opgelucht adem, want bij Calypso Beach vind je twee heerlijke kinderbaden met een waterglijbaan! Roestj- en spetterfun gegarandeerd!

In de buurt

Reviews 0

Deze accommodatie heeft nog geen reviews

Vind de beste prijs voor Hotel Calypso Beach

Foto's 8

Door jou bekeken

Hotel Calypso Beach

Accommodatie