Hotel Caretta Paradise

  • Apart kinderbad met waterspeeltoestel
  • Het hotel ligt op wandelafstand van het strand
  • Familiesuites met directe toegang tot het zwembad

Vind de beste prijs voor Hotel Caretta Paradise

Over Hotel Caretta Paradise

Hotel Caretta Paradise ligt op loopafstand van het strand op Zakynthos. Je verblijft in ruime kamers of familiesuites met directe toegang tot het zwembad. Er zijn twee zwembaden waarvan eentje met waterglijbanen en een apart kinderbad met waterspeeltoestel. Het verblijf is op basis van all inclusive met ontbijt-, lunch- en dinerbuffet, snacks, drankjes en ijsjes voor de kids. Het hotel ligt op 2 km van Planos waar je restaurants, cafetaria's, bars, supermarkten en winkels vindt en op ca. 9 km van Zakynthos-stad.

Kinderactiviteiten

Het hotel is ideaal voor families met kinderen. Zo zijn er alleen maar familiekamers en -suites in het hotel en er zijn een aantal leuke glijbanen en voor de allerkleinsten is er een zwembad vol met leuke waterspeeltoestellen. Daarnaast organiseert het animatieteam leuke activiteiten en kun je actief bezig zijn. In juli en augustus is er professionele Nederlandstalige animatie die diverse activiteiten organiseert in de Lollo & Bernie Kids Club. Voor de liefhebbers van zand en kastelen bouwen; het hotel ligt op wandelafstand van het strand. De zee loopt geleidelijk af, wel zo veilig. Voor de kids is er ijs verkrijgbaar aan de poolbar en voor de lichte trek tussendoor kun je voor snacks ook bij de poolbar terecht.

 

Lollo & Bernie Kids Club

De Lollo & Bernie Kids Club is speciaal voor kinderen van 3 tot en met 11 jaar tijdens de zomervakantie in juli en augustus. Kleuren en knutselen, werken aan je dansmoves of lekker chillen en filmpjes kijken... Samen met Lollo & Bernie is er genoeg leuks te beleven.

Faciliteiten

Wekelijks entertainment programma
wifi in de openbare ruimtes
Apart kinderbad met waterspeeltoestel
2 zwembaden: 1 met glijbanen
Buffetrestaurant
ligbedden, parasols en handdoeken aan het zwembad
Bars: o.a. bar en pool-/snackbar
Wifi in de kamers
Kluisjes
Squagym
Fitness
Darts
Tafeltennis
Biljart

In de buurt

Reviews 0

Deze accommodatie heeft nog geen reviews

Vind de beste prijs voor Hotel Caretta Paradise

Foto's 12

Door jou bekeken

Hotel Caretta Paradise

Accommodatie