Camping Le Capanne

  • Zwembad met ligweide en waterval
  • Professionele animatie
  • ca. 3 kilometer van het strand

Vind de beste prijs voor Camping Le Capanne

Over Camping Le Capanne

Camping Le Capanne heeft een heleboel te bieden voor families met kinderen zodat zij een onvergetelijke vakantie beleven. Vriendjes maken doen de kids in de Miniclub die de leukste activiteiten organiseert. Je kunt je helemaal uitleven in de speeltuin Babilonia en voor verkoeling plons je vervolgens lekker in het zwembad! Le Capanne is ook ideaal met kleine kids want voor hen is er kindersanitair met wasbakjes en toiletten op kinderhoogte.

Kinderanimatie

Camping Le Capanne heeft in het hoogseizoen animatie voor  jong en oud en voor de kids een Miniclub met de leukste activiteiten. Ervaren leiding zorgt ervoor dat de kleintjes een heleboel plezier beleven met andere vakantievriendjes.

Op vakantie met babys en kleine kinderen

Camping Le Capanne heeft voor de allerkleinsten de speciale speeltuin Babilonia, in het restaurant worden kindermenu’s geserveerd en er is een aparte kinderspeelkamer. Ook is er kindersanitair met babywasruimte, kindertoiletten en wastafeltjes op kinderhoogte. De kleintjes beleven waterpret in het kinderbadje van het zwembadencomplex.

Waterpret

Kids beleven wateravonturen in het zwembadcomplex van camping Le Capanne! Het complex bestaat uit een groot zwembad met een verborgen glijbaan in de rotsen! Voor kleine kinderen is er een apart kinderbad en ontspannen kan in de jacuzzi. In het zomerseizoen worden er zwemlessen gegeven.

Faciliteiten

Speeltuin
Speeltuin
Beachvolleybal
tv
Minigolf
Familiedisco
Fietsverhuur
Kinderdisco  
mountainbikes
animatie
Restaurant
Tennisbaan
Kindersanitair
Tafeltennis
Voetbal
Badminton
Zwembadencomplex
Volleybal
spelruimte

In de buurt

Reviews 0

Deze accommodatie heeft nog geen reviews

Vind de beste prijs voor Camping Le Capanne

Foto's 14

Door jou bekeken

Camping Le Capanne

Accommodatie