Resort Amarin

  • Verblijf in ruime studio's verspreid over het resort
  • 4km. van het pittoreske Rovinj
  • Ligt in een oud dennenbos

Vind de beste prijs voor Resort Amarin

Over Resort Amarin

Resort Amarin is een familievriendelijk vakantiecomplex gelegen op circa 300 meter van het strand. Het pittoreske plaatsje Rovinj ligt op ongeveer vier kilometer afstand van het resort. In het hoogseizoen is er een lokale busverbinding en zijn er taxibootjes naar het centrum.


Ben je opzoek naar wat verkoeling plons dan in één van de twee zwembaden op het resort. In het hoogseizoen kunnen de kids zich vermaken in de miniclub waar diverse activiteiten worden georganiseerd. Verder is er een bar op het nabijgelegen strand, waar je 's avonds met een drankje kunt genieten van de ondergaande zon. Resort Amarin is rustig gelegen zo'n 4 km ten noorden van Rovinj in een oud dennenbos. 

Kinderactiviteiten

Kids kunnen zich vermaken met allerlei activiteiten die georganiseerd worden door de miniclub. Het vakantiecomplex ligt vlak bij het strand. Le kunt dus lekker in de zee zwemmen. Er is ook een speciaal kinderbad gevuld met zeewater. Er zijn verschillende speeltuinen en toestellen in de omliggende bossen. Er zijn spelletjes zoals minigolf, badminton, beachvolleybal en aquarobic te doen.

Faciliteiten

Familie activiteiten
Bars op het strand
kinder animatieteam
Aquarobic
Tennis
tennisschool
Minigolf
Darts
Beachvolley
Badminton
Boogschieten
Zwembad en kinderbad (met zeewater)
Miniclub
Ligbedden en parasols (€)

In de buurt

Reviews 0

Deze accommodatie heeft nog geen reviews

Vind de beste prijs voor Resort Amarin

Foto's 8

Door jou bekeken

Resort Amarin

Accommodatie