Vakantiepark met zwemvijver

10 Vakanties gevonden
  • Grootste aanbod gezinsvakanties
  • Blogs, artikelen & reviews van de redactie

Een vakantie in een vakantiepark met zwemvijver is een unieke ervaring voor het hele gezin. Kids kunnen eindeloos plonzen in natuurlijk zwemwater terwijl ouders kunnen relaxen op een handdoekje op het strand of op een ligbedje met parasol. Zwemvijvers zijn prachtige trekpleisters waar je met de hele familie kunt genieten in en rondom het water. Vooral op zomerse dagen bieden recreatiemeren op en top waterpret voor jong en oud. Zwem jij liever in natuurlijk zwemwater? Verblijf dan in een vakantiepark met zwemvijver.

1

Vakantiepark met zwemvijver - Landal Landgoed ’t Loo

In Gelderland, aan de rand van de Veluwe, ligt het vakantiepark Landal Landgoed ’t Loo. De ruime vrijstaande bungalows op dit park liggen rondom het grote recreatiemeer met recreatiestrand. Hier is het heerlijk vertoeven in de zomer! Kinderen kunnen spetteren in het water, klauteren op de speelboot of met een pondje het water oversteken terwijl de ouders op het strand kunnen luieren. Dit vakantiepark met zwemvijver heeft daarnaast ook nog eens een zwembad waar je jezelf kunt laten meevoeren in de stroomversnelling, kunt spelen in het kinderbad en van de kinderglijbaan kunt zoeven. 

Behalve waterpret is er nog veel meer te beleven bij Landgoed ’t Loo. Zo is er een indoorspeelplaats, een kinderboerderij en de Bollo Club met Bollo mascotte en Bollo Speelhuis. Of wat dacht je van het Fun & Entertainment-programma met de leukste activiteiten, diverse speeltoestellen, een Kids & Running Track en een minigolfbaan! Met het gezin kun je verblijven in een vier of zespersoons kinderbungalow met alle voorzieningen voor kleine vakantiegangertjes zoals kindermeubeltjes, commode, speelgoed en veilige stopcontacten. 

2

Vakantiepark met zwemvijver - Landal Stroombroek

Nog zo’n kindvriendelijk vakantiepark met zwemvijver is Landal Stroombroek. Dit park, gelegen in Gelderland, ligt aan een schitterend recreatiemeer waar iedereen uitgebreid kan zwemmen, zonnen en ravotten. Op het strandje met speelboot kunnen de kinderen heerlijk spelen terwijl de ouders lekker met hun voeten in het zand kunnen relaxen op een ligbedje. Het allerleukste? De langste kabelwaterskibaan waarmee je 900 meter over het water zoeft! Naast het natuurlijke zwemwater is er ook een heerlijk overdekt zwembad met peuterbad voor de kleintjes. 

Landal Stroombroek heeft ook een speeltuin, minigolfbaan, airtrampoline en zandbak. Het Fun & Entertainment-programma zit boordevol coole activiteiten voor kinderen en ook in de Bollo Club met Bolle Speelhuis en mascotte Bolle de Beer wordt er veel leuks georganiseerd. In de indoorspeelplaats kan eindeloos gespeeld worden en ook het Kids & Running Track is voor kids met heel veel energie. 

Wat vond je van dit artikel?

Gemiddelde score van 5 (4 Reviews & ervaringen)

Door jou bekeken

Vakantiepark met zwemvijver

Thema