Kindercamping Limburg

4 Vakanties gevonden

Kamperen in eigen land is handig voor gezinnen met kinderen. Wat dacht je van een gezellige kindercamping in Limburg? Wat je mag verwachten: jouw kind staat centraal. Er wordt namelijk alles aan gedaan om de kleintjes de tijd van hun leven te bezorgen. Zowel op de campings als in de omgeving is er van alles te doen. Denk bijvoorbeeld aan campings met zwembad, speeltuin en een kidsclub. In de omgeving van de kindercampings in Limburg kun je onder andere dieren spotten in de dierentuin of gave pretparken bezoeken.

Verhalen die je wilt lezen 1

Kindercamping Limburg
Blog

Genieten: herfst op Resort Maastricht!

1

Kindercamping

Wat is er nu leuker voor kinderen dan vakantie te vieren op een echte kindercamping? Ze hoeven de neus maar buiten de tent, (sta)caravan of huisje te steken en er is volop vermaak en vriendjes en vriendinnetjes op mee te spelen! Chill tip voor ouders: laat ze lekker vroeg - of laat - buiten de tent of caravan rennen, fietsen, spelen en iets te hard lachen; net als jullie hebben ál die andere ouders ook heel bewust voor een kindercamping gekozen. Nóg meer goed nieuws: op een kindercamping in Limburg kunnen ze gewoon Nederlands praten en genieten jullie extra lang van jullie vakantie met de kinderen omdat de reistijd nooit heel lang is.

Kindercamping Limburg

2

Kindercamping Limburg

Als je in Limburg bent, krijg je altijd meteen een vakantiegevoel vanwege het heuvellandschap. Je vindt hier dan ook veel leuke kindercampings waar kinderen zich prima vermaken tijdens een vakantie. En met leuke steden als Maastricht, Heerlen en Valkenburg, pretparken als Toverland en De Valkenier, dierentuinen als Gaia ZOO en ZooParc Overloon en mooie natuurgebieden als De Groote Peel verveel je je geen seconde in deze zuidelijke provincie. In de zomermaanden is het hier ook vaak wat warmer dan in de rest van Nederland. Groot voordeel is ook dat het niet ver rijden is met kinderen, des te langer kunnen jullie van de vakantie genieten.

Kindercamping Limburg

3

Kindercamping de Leistert

5* Recreatiepark de Leistert is een zéér compleet park, het vakantieplezier straalt er vanaf. Op een oppervlakte ter grootte van ruim 200 voetbalvelden ligt een grote kindvriendelijke camping en een sfeervol bungalowpark. Op zo’n groot park is vriendjes maken geen enkel probleem, want er zijn kids genoeg! Vervelen is bij de Leistert haast onmogelijk! Jong of oud, in- of outdoor, er is altijd wel iets te doen in alle seizoenen. De vele faciliteiten zijn veelal gratis en onbeperkt te gebruiken en maken een verblijf méér dan waard. Duik in de enorme zwemplas, klim in de speeltoren of smul in het familierestaurant. Op de Leistert vier je altijd volop vakantie, want alle faciliteiten zijn dagelijks geopend.

Kindercamping Limburg

4

Kindercamping Gulperberg Panorama

Vlakbij Maastricht ligt 4* Camping Gulperberg Panorama. De naam heeft de camping te danken aan de unieke ligging, op de Gulperberg, waardoor je een panoramisch uitzicht hebt over het Limburgse landschap. Dit vakantieadresje is ideaal voor gezinnen die niet te ver weg willen maar toch een complete vakantie willen vieren. Zo is er animatie, een zwembad en zijn er diverse sportmogelijkheden. Ook in de omgeving is veel te doen. Wat dacht je van pretpark De Valkenier, prachtige kasteeltuinen, kinderboerderijen en een sprookjesbos! Net over de grens met België ligt één van de Plopsaparken: Plopsa Indoor Hasselt! Camping Gulperberg ligt hier vlakbij en dus kun je hier ook slapen in Studio 100-stijl. 

Kindercamping Limburg

5

Kindercamping Landal de Lommerbergen

Op Landal De Lommerbergen is er genoeg te doen voor kinderen. Zij kunnen naar het subtropisch Waterparadijs met golfslagbad, kids junglebad, peuterbad, glijbanen, verwarmd buitenbad, bubbelbad en zwemmersbar; of spelen bij het Avontureneiland of in het indoorspeelparadijs. En op de kinderboerderij kunnen ze dieren aaien. Voor de kids is er een groot indoorspeelparadijs met elektrocars, een kinderboerderij, diverse kinderspeelplaatsen en het Fun & Entertainment-programma met Puk & Pelle en Bollo! 

Kindercamping Limburg

Wat vond je van dit artikel?

Gemiddelde score van ( Reviews & ervaringen)

Door jou bekeken

Kindercamping Limburg

Thema