Vakantiepark Westerbergen

  • Vlakbij Plopsa Indoor Coevorden & Slagharen
  • Uitgebreid recreatieprogramma & Indoor speelparadijs én zwembad
  • Unieke boomhut accommodatie mét jacuzzi

Vind de beste prijs voor Vakantiepark Westerbergen

Over Vakantiepark Westerbergen

Kindvriendelijk vakantiepark in Drenthe

Te midden van uitgestrekte bossen en heidevelden ligt dit ruim opgezette en complete park. Het spreekt voor zich dat de prachtige omgeving erg geschikt is voor het maken van wandel- en fietstochten. Het kindvriendelijke park beschikt over meerdere overdekte en openlucht faciliteiten. Het recreatieteam zorgt in de vakantieperioden voor een uitgebreid programma voor jong en oud. Je kunt kiezen uit ongekend veel accommodaties. Eindeloos genieten begint op Vakantiepark Westerbergen! Maak ook een uitstapje naar Attractiepark Slagharen. TIP: maak een uitstapje naar Plopsa Indoor Coevorden en Attractiepark Slagharen.

Kinderactiviteiten

Beleef samen met Winck, Blinck en Blaadje de leukste avonturen. Elke week is er een zéér uitgebreid recreatieprogramma op Vakantiepark Westerbergen! De ochtend wordt vaak begonnen met liedjes zingen, dansen en knutselen. Overdag is er een heel gevarieerd programma. Wat dacht je van een mega-natuurdag. Heerlijk struinen door de bossen, eekhoorntjes en reeën spotten en samen de natuur ontdekken. De dag sluit je af met een openluchttheatershow welke afgesloten wordt met een sprookjestocht. Uiteraard kun je ook lasergamen, boogschieten of mee doen aan Expeditie Westerbergen. Of doe je toch liever mee aan het wereldrecord afwassen. 

Waterplezier

Spetteren, spatteren en een hoop lol. Op Vakantiepark Westerbergen beleef je een hoop zwemplezier. Het overdekt verwarmde zwembad kun je tijdens je verblijf onbeperkt bezoeken en beschikt over een apart kinderbad. Naast het zwembad vind je een verwarmde waterspeeltuin. Elkaar natspuiten met de brandspuit, stiekem de megadouche aanzetten, snel van de glijbaan en oooohhh pas op….door komt 1000 liter water naar beneden vallen. Gegarandeerd blije kindergezichtjes.

Verblijf

Op Vakantiepark Westerbergen kun je overnachten in luxe plaggenhutten, safaritent-farmloges, comfortabele bungalows, maar ook in een superdeluxe boomhut met grote jacuzzi op het terras! Kom op adem tussen de boomtoppen, een onvergetelijke ervaring. Of boek een mooie kampeerplaats, eventueel met privé sanitair. 

Faciliteiten

Paardenstalling
receptie
Tennisbaan
Restaurant
Tafeltennis
Snackbar
Indoor speelparadijs
Supermarkt
Waterspeeltuin
Wasserette
Freegame
Visvijver
Speeltuinen
Overdekt verwarmd zwembad
Springkussen
Midgetgolf
Kinderanimatie
Fietsverhuur
Chilz, recreatie voor 12+
Jeu de boules

In de buurt

Reviews 0

Deze accommodatie heeft nog geen reviews

Vind de beste prijs voor Vakantiepark Westerbergen

Foto's 28

Door jou bekeken

Vakantiepark Westerbergen

Accommodatie