BoerenBed De Brabantse Hei

  • Knuffelschuur
  • Brabantse gezelligheid
  • Midden op de Brabantse Kempen

Vind de beste prijs voor BoerenBed De Brabantse Hei

Over BoerenBed De Brabantse Hei


Ontdek De Brabantse Hei in het Noord-Brabantse Hooge Mierde. Johnny en Inge houden hier 200 koeien van verschillende prachtige rassen die de helft van het jaar buiten lopen! Logeer in een supertof tenthuisje met een vrij uitzicht over de aardappel- en maïsvelden, knuffel met de konijnen en cavia's en verwen de paarden en pony's. En de accommodaties staan om de dieren- en speelweide heen, extra leuk voor de kids, en als ouder kun je ze zo goed in de gaten houden! En voor leuke uitjes in de buurt zit je goed bij de Efteling en Beekse Bergen of een mooie fietstocht door het Brabantse landschap. Kei gaaf! 


Kinderactiviteiten

De kids hebben de tijd van hun leven bij De Brabantse Hei. Ze knuffelen er op los met de konijnen, geiten en cavia's en brengen eindeloze bezoekjes aan de gave dierenheide. De boerderij bevindt zich aan de rand van het bos, waar je megaveel wandel- en fietsroutes vindt. In de omgeving kan je zwemmen in de spartelvijver en vissen in de visvijver. Er even een dagje op uit? De Efteling, De Beekse Bergen en België liggen op een steenworp afstand! 

 

Tenthuisje met houtkachel en bedstee

Vier vakantie in een tenthuisje van 45-50 m2 op de boerderij. Back to basic zonder elektriciteit, maar met een gave houtkachel, leefruimte, keuken, drie slaapkamers - ouderslaapkamer, kamer met bedstee en een kamer met stapelbed, toilet en privé douche. Je kunt kiezen voor een douche in de tent, bij de tent of een privé douche bij de boer. Super knus en oergezellig!

Faciliteiten

Iedere zaterdag pizzadag
Dierenweide
Fietsenverhuur
Kindermeubilair (een bedje, box en stoel) te huur
De boerenactiviteiten verschillen per BoerenBed boerderij; iedere boerderij heeft namelijk zijn eigen ‘specialiteit’.
Een compleet ingericht BoerenBed tenthuisje voor 6 personen (met toilet en privé douche)
BoerenBed Boerderijwinkel
Kippenhok, voor je dagelijkse eitje
Houtgestookte broodoven

In de buurt

Reviews 0

Deze accommodatie heeft nog geen reviews

Vind de beste prijs voor BoerenBed De Brabantse Hei

Foto's 8

Door jou bekeken

BoerenBed De Brabantse Hei

Accommodatie