BoerenBed De Kalverweide

  • Knuffelschuur
  • Paarden en pony's
  • Naast elk tenthuisje een kampvuurplek

Vind de beste prijs voor BoerenBed De Kalverweide

Over BoerenBed De Kalverweide

Ontdek BoerenBed De Kalverweide in het Overijsselse Kallenkote. Deze gezellige melkveehouderij wordt gerund door boer Goos en boerin Femmie en de kinderen. In de authentieke boerderij wonen meer dan 100 koeien die dagelijks gemolken worden door de automatische melkrobot. Jouw tenthuisje staat naast de wei, zodat je de koeien van dichtbij kunt zien. 

Kinderactiviteiten

Dierenfans opgelet! Op BoerenBed De Kalverweide wonen veel verschillende dieren: lammetjes, konijntjes, poesjes en pony's... Super lief! Na een drukke dag op de boerderij is het tijd voor iets lekkers, bezoek de boerderijwinkel en verwen jezelf met heerlijke zelfgemaakte Kalverweide kaas. Kook op houtvuur, geniet van het uitzicht op het weiland en maak een kampvuur naast je tenthuisje. En ’s avonds kruip je onder de wol in je bedstee of stapelbed met de gezellige olielamp op de achtergrond.

Tenthuisje met houtkachel en bedstee

Vier vakantie in een tenthuisje van 45-50 m2 op de boerderij. Back to basic zonder elektriciteit, maar met een gave houtkachel, leefruimte, keuken, drie slaapkamers - ouderslaapkamer, kamer met bedstee en een kamer met stapelbed, toilet en privé douche. Je kunt kiezen voor een douche in de tent of een privé douche bij de boer. Super knus en oergezellig!

Faciliteiten BoerenBed De Kalverweide

Honden toegestaan
Pizza oven
Sauna
Boerderijwinkeltje

In de buurt van BoerenBed De Kalverweide

Reviews 0 BoerenBed De Kalverweide

Deze accommodatie heeft nog geen reviews & ervaringen

Vind de beste prijs voor BoerenBed De Kalverweide

Door jou bekeken

BoerenBed De Kalverweide

Accommodatie