BoerenBed Het Wesselink in Salland

  • Knuffelschuur
  • Verzorg je eigen konijntje
  • Bosrijk gebied

Vind de beste prijs voor BoerenBed Het Wesselink in Salland

Over BoerenBed Het Wesselink in Salland

Ontdek Het Wesselink in Salland in het Overijsselse Deventer. Op deze melkveehouderij van boer Henk en boerin Margriet leven ongeveer 60 koeien die zelf kunnen kiezen wanneer ze worden gemolken door de melkrobot, of ze naar buiten gaan of toch liever binnen blijven. Het boerenechtpaar neemt jullie graag mee in hun leven op de boerderij. Je tenthuisje ligt aan de bosrand, met aan de voorkant vrij uitzicht over het weiland waar de koeien vaak staan te grazen. Vakantiemodus on!

Tip: je kunt tijdens je vakantie voor een eigen konijntje zorgen en maak je eigen boerensoep in een echte heksenketel.

Kinderactiviteiten

Als je ’s ochtends wakker wordt in je bedstee of stapelbed, spot je misschien wel een hertje in de wei. Raap een ei in het kippenhok en kook deze op de houtkachel, dat is een goed begin van de dag! Loop vervolgens mee met boer Henk de stal in en hij laat je van dichtbij zien hoe de melkrobot werkt. En misschien kun je wel een kalfje de fles geven! Race op je skelter door het bos achter de tenthuisjes, bouw een hut of chill op de reuze schommel. Er is een dierenweide met schapen, een wei met pony’s die je mag borstelen en een knuffelschuur vol met konijntjes.

Tenthuisje met houtkachel en bedstee

Vier vakantie in een tenthuisje van 45-50 m2 op de boerderij. Back to basic zonder elektriciteit, maar met een gave houtkachel, leefruimte, keuken, drie slaapkamers - ouderslaapkamer, kamer met bedstee en een kamer met stapelbed, toilet en privé douche. Je kunt kiezen voor een douche in de tent, bij de tent of een privé douche bij de boer. Super knus en oergezellig! Tip: Er is ook een tenthuis tot 10 personen!

Faciliteiten BoerenBed Het Wesselink in Salland

Honden toegestaan
Bestel vers brood
Pizza over
Boerderijwinkeltje

In de buurt van BoerenBed Het Wesselink in Salland

Reviews 0 BoerenBed Het Wesselink in Salland

Deze accommodatie heeft nog geen reviews & ervaringen

Vind de beste prijs voor BoerenBed Het Wesselink in Salland

Door jou bekeken

BoerenBed Het Wesselink in Salland

Accommodatie