Landgoed de Scheleberg

  • Verwarmd buitenzwembad met kinderbad
  • Uitgebreid entertainmentprogramma en tennisbaan
  • Dagjes uit naar Burgers Zoo, Nationaal Park De Hoge Veluwe en Arnhem

Vind de beste prijs voor Landgoed de Scheleberg

Over Landgoed de Scheleberg

In het hart van Nederland en midden in de Veluwse bossen vind je vakantiepark Landgoed de Scheleberg. Verblijf op dit mooie landgoed in een vakantiehuis of villa. Neem een duik in het verwarmde buitenzwembad (mei t/m september), maak prachtige fiets- en wandeltochten door bossen en bezoek verschillende dorpjes in de omgeving van het park. De kids vermaken zich in de speeltuin of op het sportveld waar ze nieuwe vakantievriendjes maken. En dat allemaal terwijl jij lekker kunt relaxen bij jouw accommodatie.


Alle luxe ervaren op dit vakantiepark? Boek dan een van de woningen met eigen wellness faciliteiten en kom volledig tot rust in de jacuzzi of sauna.

Kinderactiviteiten

Het verwarmde buitenzwembad met kinderbad is geopend van mei t/m september. Kids spelen potjes tafeltennis met vakantievriendjes en klimmen en klauteren in de speeltuin. Eropuit tijdens je vakantie? Ontdek de mooie omgeving van het vakantiepark. In de nabije omgeving van Landgoed de Scheleberg vind je ook populaire attractieparken, dierentuinen en musea.

Faciliteiten

Verwarmd buitenzwembad met kinderbad
Kidsclub
Gezellige restaurant met terras
Speeltuin
Sportvelden, waaronder een tennisbaan
Fietsverhuur
Huisdieren toegestaan

In de buurt

Reviews 0

Deze accommodatie heeft nog geen reviews

Vind de beste prijs voor Landgoed de Scheleberg

Foto's 45

Door jou bekeken

Landgoed de Scheleberg

Accommodatie