BoerenBed Hoeve Zeeland

  • Slapen in een tenthuisje
  • Paardrijden bij de buurtmanege
  • Dichtbij het strand

Vind de beste prijs voor BoerenBed Hoeve Zeeland

Over BoerenBed Hoeve Zeeland

Ontdek Hoeve Zeeland in Gapinge bij het Zeeuwse Veere. Natuur, rust, dieren en bovenal strand en zee! Je vindt het allemaal bij het gemengd agrarische bedrijf Hoeve Zeeland. Boer Jan en boerin Lieneke nemen je hier mee in de wondere wereld van bloemkolen en koeien melken! Jouw tenthuisje staat hier op je te wachten midden in de Zeeuwse klei. Met 75 melkkoeien, enkele vleeskoeien en een aantal akkers vol met maïs en bloemkool is het boerenleven hier altijd in volle gang en een prima plek om vakantie te vieren!

Kinderactiviteiten

Beleef de geboorte van een kalfje, ga mee bloemkool oogsten en speel op de hooizolder. En in het boerderijwinkeltje kun je lekkere dingen kopen die je zelf kunt koken bij een kampvuur. Maak je eigen soep met het boerensoeppakket in een echte heksenketel of boek de kampvuurkar. En maak een ritje op een paard bij de buurmanege in de rijbak. Als het donker wordt is het tijd om de olielampen aan te steken en tot rust te komen in je bedstee of stapelbed. Of ga je eerst nog even douchen in je privédouche bij kaarslicht?

Tenthuisje met houtkachel en bedstee

Vier vakantie in een tenthuisje van 45-50 m2 op de boerderij. Back to basic zonder elektriciteit, maar met een gave houtkachel, leefruimte, keuken, drie slaapkamers - ouderslaapkamer, kamer met bedstee en een kamer met stapelbed, toilet en privé douche. Je kunt kiezen voor een douche naast de tent of een privé douche bij de boer. Super knus en oergezellig!

Faciliteiten

Pizzaoven
Honden toegestaan
Boerderijwinkel

In de buurt

Reviews 0

Deze accommodatie heeft nog geen reviews

Vind de beste prijs voor BoerenBed Hoeve Zeeland

Door jou bekeken

BoerenBed Hoeve Zeeland

Accommodatie