Camping de Oase

  • Dichtbij het strand
  • Enthousiast animatieteam
  • Veel groen, ruimte en privacy

Vind de beste prijs voor Camping de Oase

Over Camping de Oase

Camping de Oase biedt veel groen, ruimte en privacy, ligt dichtbij het strand en toch midden in de gezellige badplaats Renesse. Het is een fijne vakantieplek voor ontspanning én actie. Kinderen kunnen heerlijk spelen op verschillende speeltoestellen en meedoen met het enthousiaste animatieteam van de Max & Lily Kidsclub. De kampeer- en chaletplaatsen zijn ruim opgezet en in het campingwinkeltje kun je heerlijk versgebakken broodjes halen.

De camping biedt veel groen, ruimte en privacy. Dit vind je terug in de ruime opgezette kampeer- en chaletplaatsen. Ook is er een campingwinkeltje met vers gebakken broodjes. Het strand, gezellige stadjes, paardrijden over het strand… het kan allemaal tijdens je verblijf in Zeeland.

Kinderactiviteiten

Kids kunnen heerlijk meedoen met de Kidsclub voor kids van 3 tot en met 14 jaar. Speel samen met je vakantievriendjes in de speeltuin, daag papa uit voor een potje tafeltennis of ga heerlijk vliegeren op het strand. Een leuk uitje in de omgeving is Deltapark Neeltje Jans. Zeker bij mooi weer is het hier heerlijk genieten in de gave waterspeeltuin. Maar geniet ook van de zeehondenshows, prachtige Watersnoodramp Experience, WalvisExpo en aai een rog in de BlueReef. Ook kun je met je ticket naar de Deltawerken en een rondvaart maken over de Oosterschelde. En bij Brouwersdam is de kans heel groot dat je echte zeehondenspot. Voor de echte dare-devils ligt hier ook een schans van 8 meter hoog voor een verfrissende duik in het Grevelingenmeer.

Faciliteiten Camping de Oase

Kampeerplaatsen
Strand op 2 km
476 plaatsen
Fietsverhuur
Shuttle service naar het strand (mei - september)

In de buurt van Camping de Oase

Reviews 0 Camping de Oase

Deze accommodatie heeft nog geen reviews & ervaringen

Vind de beste prijs voor Camping de Oase

Foto's 6 Camping de Oase

Door jou bekeken

Camping de Oase

Accommodatie