Dormio Resort Nieuwvliet-Bad

  • Te gekke kidswoningen
  • Spetteren in het binnen- of buitenzwembad
  • Het strand op loopafstand

Vind de beste prijs voor Dormio Resort Nieuwvliet-Bad

Over Dormio Resort Nieuwvliet-Bad

Dormio Resort Nieuwvliet-Bad is het ideale vakantiepark voor gezinnen met kinderen. Je vindt hier tal van faciliteiten voor zowel jong als oud. Plons in het binnen- of buitenzwembad, geniet van een heerlijk hapje eten in het restaurant met buitenterras en geniet van alle rust, ruimte en natuur. Dormio Resort Nieuwvliet-Bad beschikt over diverse accommodaties, waaronder vakantiewoningen aan het water, met wellnessfaciliteiten of een woning speciaal voor gezinnen met kinderen. In de supermarkt van het vakantiepark kun je S’ochtends verse broodjes halen. Zo beginnen jullie de dag meteen goed! Het mooie zandstrand ligt op ongeveer 1,2 kilometer afstand, waar je verschillende watersporten kunt beoefenen en zeehonden kunt spotten.  

Kinderactiviteiten

Op het vakantiepark vind je een verwarmd buitenzwembad en een apart binnenzwembad met apart kinderbad. Het strand ligt op loopafstand, waar de kinderen de mooiste zandkastelen kunnen bouwen, haaientanden kunnen zoeken of natuurlijk kunnen zwemmen. Andere leuke kindvriendelijke uitjes in de omgeving zijn Deltapark Neeltje Jans, Bizarium en Sea Life Blankenberge. Op Dormio Resort Nieuwvliet-Bad vind je diverse speelplaatsen, een gezellige speelzolder en niet te vergeten; de Mio Kids Club!

Accommodaties

Op dit kindvriendelijke adresje vindt je diverse accommodaties. Kiezen jullie voor een accommodatie aan het water, met eigen zwembad of met wellnessfaciliteiten? Tijdens jullie familievakantie op Dormio Resort Nieuwvliet-Bad kunnen jullie ook slapen in een speciale Kidswoning. De Kidswoningen bieden plaats aan maximaal 10 personenen zijn gelegen in het levendige Kidskwartier met achtertuinen die aansluiten op een gemeenschappelijke speelplaats of privé speeltuin. Binnen de woning zijn er verschillende speelelementen in de woonkamer en een kindvriendelijke slaapkamer met bedstedes.

Faciliteiten Dormio Resort Nieuwvliet-Bad

Speelstrand
Kinderbad
Restaurant
Binnenzwembad
(Mini) supermarkt
Buitenzwembad
Receptie
Speeltuinen
Buitenterras
Mio Kids Club
Speelzolder

In de buurt van Dormio Resort Nieuwvliet-Bad

Reviews 0 Dormio Resort Nieuwvliet-Bad

Deze accommodatie heeft nog geen reviews & ervaringen

Vind de beste prijs voor Dormio Resort Nieuwvliet-Bad

Foto's 11 Dormio Resort Nieuwvliet-Bad

Door jou bekeken

Dormio Resort Nieuwvliet-Bad

Accommodatie