BoerenBed TaarTenTuin

  • Slapen in een tenthuisje
  • Omringd door water
  • Ponyrijden bij de buurmanage

Vind de beste prijs voor BoerenBed TaarTenTuin

Over BoerenBed TaarTenTuin

Ontdek BoerenBed TaarTenTuin in het Zuid-Hollandse Aarlanderveen. Op deze bijzondere boerderij midden in het Groene Hart lijkt het alsof de tijd even heeft stilgestaan. Boer Anton en boerin Marisca zorgen hier elke dag met veel plezier voor hun boerderijdieren. De tenthuisjes staan aan de rand van het terrein en hebben een geweldig uitzicht over de waterrijke omgeving. Huur een kano of fluisterbootje - of neem je eigen supboard mee - en ga het water op en spot moerasvogels.

Kinderactiviteiten

Rol je stapelbed of bedstee uit en start de dag met verse eitjes uit het kippenhok. Stook het vuur bij je Tenthuisje op, bak een eitje en geniet samen van een heerlijk ontbijt. Na deze rustige start is het tijd om de laarzen aan te doen. Help boer Anton met het voeren van de dieren, in het voorjaar zijn er zelfs lammetjes. Bij de buurmanege kun je pony rijden. Lekker ravotten op het boerenerf, ronddobberen in een roeibootje of slootje springen. Sluit de dag samen af rondom het kampvuur. Vergeet de marsmallows niet!

Tip: het is mogelijk om een ontbijtmand en boerensoeppakket bij te boeken. Maak je eigen soep in een echte 'heksenketel'. 

Tenthuisje met houtkachel en bedstee

Vier vakantie in een tenthuisje van 45-50 m2 op de boerderij. Back to basic zonder elektriciteit, maar met een gave houtkachel, leefruimte, keuken, drie slaapkamers - ouderslaapkamer, kamer met bedstee en een kamer met stapelbed, toilet en privé douche. Je kunt kiezen voor een douche in de tent of een privé douche bij de boer. Super knus en oergezellig!

Faciliteiten BoerenBed TaarTenTuin

Boerderijwinkeltje
Vers brood
Honden niet welkom
Pizza oven

In de buurt van BoerenBed TaarTenTuin

Reviews 0 BoerenBed TaarTenTuin

Deze accommodatie heeft nog geen reviews & ervaringen

Vind de beste prijs voor BoerenBed TaarTenTuin

Door jou bekeken

BoerenBed TaarTenTuin

Accommodatie