Vakantiepark Cape Helius

  • Luxe 5* vakantiepark
  • Gratis entree subtropisch zwemparadijs
  • Direct toegang tot het strand

Vind de beste prijs voor Vakantiepark Cape Helius

Over Vakantiepark Cape Helius

Cape Helius is een luxe 5* vakantiepark en ligt pal aan het Noordzee strand. Het luxe vakantiepark lijkt wel een echt vissersdorpje. Voor de deur ligt zelfs een echte jachthaven! Visliefhebbers zitten hier aan het juiste vakantie adres, want je kunt hier geweldig je hengeltje uitgooien! Maar wat dacht je van direct toegang tot het strand, gratis entree bij het subtropisch zwemparadijs in het Beach Resort en natuurlijk super gezellige huisjes.

Kinderactiviteiten

Met een eigen jachthaven en pal aan het strand, is Vakantiepark Cape Helius natuurlijk al hartstikke geschikt voor echte watterratjes families. Maar kun jij geen genoeg krijgen van al dat gespetter? Dan kun je als je op vakantiepark Cape Helius gratis gebruik maken van het zwemparadijs Calluna. Enjoy!

Dagje uit tip: Zomerterras in Vlaardingen (5-21 augustus)

Zomerterras Vlaardingen wordt 3 weekenden lang gevierd (5-7, 12-14 en 19-21 augustus) en er is dit jaar heel veel te doen voor kinderen op de zaterdag- en zondagmiddagen. Jongleren, acrobatiek, knutselen, kettinkjes maken, haarvlechten, schminken, dansworkshops: de kinderen kunnen echt van alles doen. Circusschool Hannes & Co en het crea-team van UN1EK werken samen om een onvergetelijke dag voor kinderen te presenteren.

Faciliteiten

Speeltuin(en)
Vakantiedialysecentrum
Afstand tot strand: 1km
Jachthaven
ontbijtshop
Receptie op het park
vergader-/feestfaciliteiten
Fietsenverhuur
Restaurant (á la carte)
Eetcafé / bar

In de buurt

Reviews 0

Deze accommodatie heeft nog geen reviews

Vind de beste prijs voor Vakantiepark Cape Helius

Foto's 7

Door jou bekeken

Vakantiepark Cape Helius

Accommodatie