Zafiro Palmanova

  • Kidsclubs met Nederlandstalig animatieteam
  • In de buurt van 3 aquaparken met waanzinnige waterglijbanen
  • Op 200 meter van het strand

Over Zafiro Palmanova

Aparthotel Zafiro Palmanova in Palma Nova is een fantastisch vakantie adres voor een familievakantie in Spanje. Vooral voor jonge gezinnen een echte aanrader! Zafiro Palmanova heeft mooie zwembaden, een apart kinderbad met waterspeeltoestellen en waterglijbanen, een speeltuin en er is volop -gedeeltelijk- Nederlandstalige kinderanimatie. Zo is er een miniclub voor kids van 4 t/m 7 jaar, een maxiclub voor kids van 8 t/m 11 jaar en een tienerclub van 12 t/m 15 jaar in juni, juli en augustus. Zafiro Palmanova ligt op 200 meter van het strand en in de buurt liggen 3 spetterende aquaparken met waanzinnige waterglijbanen.

Kinderanimatie

Bij Zafiro Palmanova is het altijd feest met vakantievriendjes van de eigen leeftijd! Kids van 4 t/m 7 jaar ontmoeten elkaar in de miniclub, kids van 8 t/m 11 jaar in de maxiclub en voor tieners van 12 t/m 15 jaar is er een tienerclub. Bovendien is het animatieteam gedeeltelijk Nederlands(talig)!
De miniclub is zelfs leuk buiten de Zafiro Palmanova miniclub uren. Op de veilige kinderspeelplaats (voorzien van een rubberen tegelvloer) staat een springkussen, een trampoline en nog veel meer speeltoestellen waar kids in kunnen klimmen en klauteren. De speelplaats staat bovendien in de verkoelende schaduw van een grote boom.

Faciliteiten Zafiro Palmanova

2 x per week thema diner
À la carte lunch in de poolbar van 12:00-15.00 uur voor kinderen is er een speciaal menu
ijscoupes, fruit en sandwiches van 10:30-23:30 uur (niet tijdens hoofdmaaltijden)
Afternoon tea van 15:30-17:00 uur
Ontbijt en diner in buffetvorm
lokale en internationale (alcoholische) drankjes van 10:30-23:30 uur

In de buurt van Zafiro Palmanova

Reviews 0 Zafiro Palmanova

Deze accommodatie heeft nog geen reviews & ervaringen

Foto's 18 Zafiro Palmanova

Door jou bekeken

Zafiro Palmanova

Accommodatie