Subtropisch waterpret bij Landal GreenParks

5 Vakanties gevonden
Subtropisch waterpret bij Landal GreenParks
  • Grootste aanbod gezinsvakanties
  • Blogs, artikelen & reviews van de redactie

Stel je eens voor... zwemmen middenin de wildernis, tussen de palmbomen, van binnen naar buiten met een lekker temperatuurtje én natuurlijk hele gave glijbanen. Dat klinkt goed hé?! Kom spetteren bij de (subtropische) zwemparadijzen van Landal GreenParks! Check hier op welke Landal parken je een 100% splashfun-proof weekend beleeft!

Verhalen die je wilt lezen 3

Subtropisch waterpret bij Landal GreenParks
Nieuws

Nieuw wateravontuur bij Het Land van Bartje

Subtropisch waterpret bij Landal GreenParks
Blog

REVIEW: Landal Landgoed 't Loo: kidsparadijs op de Veluwe!

Subtropisch waterpret bij Landal GreenParks
Blog

Lentekriebels in de meivakantie

1

Subtropische waterpret in Nederland

Waterpret hebben kids met een schepje, emmertje en een glijbaan al gauw. Maar... voor GIGA VEEL waterpret moet je toch echt naar een subtropisch zwemparadijs! Landal GreenParks heeft in Nederland twee supervette subtropische zwemparadijzen mét wildwaterbaan. Trotseer de golven in het grote golfslagbad, roetsj met je familie van de lange kronkelglijbanen, glij pijlsnel van de brede glijbaan, maak een tocht op je buik of rug door de kronkelende wildwaterbaan, chill in het bubbelbad of speel met je schepje en emmertje in het Kids Junglebad. Landal De Lommerbergen en Landal Het Vennenbos voldoen aan álle wensen voor een onvergetelijke dag vol spetterpret. NIEUW: Landal Het Vennenbos heeft een giga-gaaf eiland voor kleine kids dat vol staat met glijbanen, sproeiers, klimelementen en waterspeeltoestellen! Deze subtropische zwemparadijzen zijn een droom voor waterratten van alle leeftijden.

Subtropisch waterpret bij Landal GreenParks

2

Splash fun bij de buren

Spetteren kan bij Landal GreenParks natuurlijk ook in het buitenland. Deze zwemparadijzen zijn een supergaaf dagje uit, weekendje weg of vakantie voor de hele familie. Wat dacht je van een (dol)fijne dag bij Landal Salztal Paradies niet ver over de grens van Duitsland? Duik in de golven, dobber in de whirpool, glij op de band van de giga lange familieglijbaan of heb dikke pret in de wildwaterbaan. Dat klinkt vet toch? Elke woensdag vind je in het zwemparadijs van 16:00 tot 18:00 uur ook nog leuke kinderanimatie! 

Check de Landal parken met zwemparadijzen in Nederland en over de grens!

Subtropisch waterpret bij Landal GreenParks

3

Zwemparadijzen in Denemarken

Zoeken jullie de waterpret iets verderweg? Tip: Landal Rønbjerg en Landal Seawest in Denemarken! Denemarken is cool, maar met de zwemparadijzen op deze parken wordt het sowieso een vakantie om nooit te vergeten. Bij Landal Rønbjerg zwem je tegen de wilde golven in, klim je op vette opblaasbare waterattracties mét glijbaan, roetsj je zo snel als je kan van de waterglijbaan en bijkomen doe je in de Hot Tub. In het zwemparadijs van Landal Seawest kijk je je ogen uit in de lazy river die tussen de grotten ligt, test je welke mega lange waterglijbaan de allerleukste is en zwem je als een surfdude tegen de golven van het golfslagbad in. Peuters roetsjen van de miniglijbanen in het kleurrijke peuterbad.  

Bekijk de (subtropische) zwemparadijzen met aanbieding van Landal GreenParks!

Subtropisch waterpret bij Landal GreenParks

4

Zwemparadijs met 4 records

Het populaire Hof van Saksen heeft geen subtropisch zwemparadijs, maar is misschien wel één van de gaafste zwemparadijzen voor echte daredevils! Het park heeft een giga lange – 107 meter lang – outdoor wildwaterbaan. Alleen al deze superleuke wildwaterbaan zou de moeite waard zijn om Hof van Saksen te bezoeken. Maar er is meer: het zwemparadijs heeft niet één, niet twee, maar wel vier records op zijn naam staan!

Zo heeft het zwemparadijs de langste trechterglijbaan ter wereld: de Saltato. Check: 195 meter lang, vier trechters en je schiet in deze glijbaan heen en weer met zijn tweeën in een band. Vergeet ondanks de kriebels in je buik niet om je heen te kijken, want de spectaculaire lichteffecten maken deze ervaring compleet.

Ben jij gek op bandenglijbanen? Dan is Bombo jouw favoriet. Deze grootste indoor waterglijbaan ter wereld ervaar je met zijn vieren. Na een vrije val van tien meter kom je terecht in een overweldigende halfpipe.

Intenso is de hoogste bandenglijbaan. De naam verklapt het al: deze waterglijbaan is intens! Een rit krijgt ook nog een persoonlijke touch met de lichteffecten die je voorafgaand zélf hebt uitgekozen.

Last but not least is de Presto: de steilste speedslide waar je met ruim 60 kilometer per uur en 115 meter naar beneden roetsjt. Zorg dat je zo snel mogelijk naar beneden glijdt om het snelheidsrecord te verbreken.

Benieuwd naar nog veel meer splash fun op de parken van Landal GreenParks? Check hier alle zwembaden op de parken

Subtropisch waterpret bij Landal GreenParks

Wat vond je van dit artikel?

Gemiddelde score van ( Reviews & ervaringen)

Door jou bekeken

Subtropisch waterpret bij Landal GreenParks

Thema