Attractiepark Tivoli Kopenhagen

Attractiepark Tivoli Kopenhagen

In Tivoli hoeft niemand zich te vervelen. Er is mega veel keus uit alle attracties, het lijkt wel één grote kermis. Dit moet je gewoon beleefd hebben! Ken jij alle sprookjes van Hans Christian Anderson? Je ziet ze allemaal in ‘De Vliegende Koffer’! ’s Avonds is er zelfs een gloeilampenshow en iedere week is er vuurwerk. Ieder jaar komen er nog nieuwe attracties bij! Lees meer

Attractiepark Tivoli Kopenhagen met kinderen

Lang geleden was er eens een zakenman die de koning overtuigde dat dit park gebouwd moest worden. En dat is maar goed ook! Ook al is Pretpark Tivoli Kopenhagen bijna het oudste park van Denemarken, nog altijd wordt het als één van de bijzonderste attractieparken van het land gezien. En dat is niet voor niets! Het park is geschikt voor jong en oud vanwege de leukste sprookjesachtige familieattracties, maar ook de coolste en snelste attracties. In totaal zijn er wel 30!

Wanneer je binnenkomt bij het park word je al vrolijk welkom geheten door beer Petzi. Maak ook een wandeling door de prachtige Tivoli-tuinen of geniet 's avonds van het prachtige vuurwerk dat één keer in de week losbarst.

Sprookjesachtige familieattracties

Voor iedereen is Tivoli een geweldige belevenis; maak met het hele gezin een reis in de Roller Coaster; een houten achtbaan; geschikt voor alle leeftijden. Of in de Vliegende Koffer: een reis langs de 32 sprookjes van Hans Christian Anderson. Wie zal de meeste sprookjes herkennen? Of voel je een echte piloot in je eigen vliegtuig!

Waterpret

Een supertoffe ervaring is de octopus, daarin waan je je helemaal in de onderwaterwereld. En er is nog veel meer waterpret; maak bijvoorbeeld een tochtje in de gondels of in de drakenboten.

Spectaculaire attracties

Ben jij in staat om je hoogtevrees te overwinnen? Dan is de Gouden Toren echt iets voor jou! Je gaat heel langzaam naar boven. Daar heb je een mooi uitzicht, maar vanaf daar maak je een vrije val naar beneden!

En er zijn nog veel meer spannende attracties. Wat dacht je bijvoorbeeld van de ‘Moesson’ die wel twaalf meter ‘wegslingert’? Een attractie voor echte waaghalzen! Achtbaan de Demon is ook superspannend. Deze is 28-meter lang en maakt heel wat spannende bochten! Check hier de attractie top 5!

Spectaculaire attracties

Tivoli voor peuters en kleuters

Voor kleine kinderen is Tivoli Kopenhagen ook helemaal leuk. Overal in het park zijn speciale speelplaatsen met toffe spellen. Ontdek je kracht met de hamer of vang naar de karper in de visvijver! Spelen met een waterpistool als het mooi weer is of lekker ravotten in de Tivoli-tuinen! Kijk voor meer informatie op de pagina Tivoli voor peuters en kleuters.

Tivoli-tuinen

Tivoli-tuinen

’s Avonds zijn er mooie lichtshows in de Tivoli-tuinen. Dan gaan namelijk alle 115.000 (!) gloeilampen in het park aan. Het park is dan extra lang geopend. Dat wordt lang opblijven en extra lang genieten van je pretparkbezoek aan Tivoli Kopenhagen! Iedere zaterdag barst er ook nog een prachtig vuurwerkspektakel los.

Tivoli aquarium

Tivoli heeft een groot aquarium waar meer dan 1600 heel mooi gekleurde tropische vissen zwemmen. Je kunt er zelfs haaien en roggen zien in dit bijzondere tropische onderwaterleven. Het is heel bijzonder, want het aquarium zit onder de stoelen in de Concertzaal! Iedere dag is er een rondleiding waar je kunt zien hoe de vissen gevoerd worden.

Tivoli aquarium

Eten en drinken

Zelfs de schrijvers van sprookjes krijgen wel eens honger en jij natuurlijk ook, maar maak je geen zorgen! Tivoli heeft meer dan 40 restaurants waar je heerlijk kunt genieten van echte Deense gerechten zoals frjordgarnalen, maar ook gewoon lekkere frietjes met vis of iets anders lekkers! Voor de grote eters is er een echt Viking-menu!

Deel sterren uit!

Ik geef Attractiepark Tivoli Kopenhagen:

Score: 4 sterren uit 18 beoordelingen

Lees minder ▴

Top 2 Attractiepark Tivoli Kopenhagen

Hotel Tivoli
Denemarken, Seeland

Hotel Tivoli ★ ★ ★ ★

  • Gave speelkamer & oppasservice voor kids
  • Verrassing voor kids bij aankomst
  • Themakamers & gratis toegang tot pretpark Tivoli
1

Hotel Tivoli ★ ★ ★ ★

1 TUI

TUI

Vakantiepark Gilleleje
Denemarken, Seeland

Vakantiepark Gilleleje

  • Op 100 meter van het strand
  • Buitenzwembad en apart kinderbad
  • Breng ook Kopenhagen een bezoek!
2

Vakantiepark Gilleleje

1 Dansk.nl

Dansk.nl

Bekijk locatie op google maps

Top aanbiedingen Attractiepark Tivoli Kopenhagen

Rondreis Scandinavië Aanbiedingen

Rondreis Scandinavië Aanbiedingen Verschilt per boeking

Rondreis aanbiedingen door Scandinavia, o.a. naar het strand en Legoland in Denemarken, op avontuur in Zuid-Engeland en naar het Noorderlicht in Finland. De exacte korting verschilt per boeking. 

Bekijk aanbieding »

Artikelen & tips van de redactie

Tivoli hotels in Kopenhagen

Tivoli hotels in Kopenhagen

Pal naast attractiepark Tivoli zijn verschillende hotels waaruit je kunt kiezen wanneer je pretpark Tivoli in Kopenhagen bezoekt. En na een dagje pretpark valt ook nog genoeg te beleven voor de kids! 

Tivoli voor peuters en kleuters

Tivoli voor peuters en kleuters

Attractiepark Tivoli heeft superveel attracties, maar ook een aantal megagrote speeltuinen! Je kunt hier echt van alles doen; van hengelen naar eendjes in de visvijver, je krachten testen met de hamer of de onderwaterwereld ontdekken in de octopus. Je kunt zelfs smullen van de lekkerste chocolade die je zelf wint! Maar voordat je je per ongeluk misselijk eet moet je eerst een ritje hebben gemaakt in de houten achtbaan!

Tivoli voor tieners

Tivoli voor tieners

Voor tieners valt er van alles te beleven in attractiepark Tivoli. Of je nu houdt van de snelheid van achtbanen of van jezelf uitdagen. Overwin jij je hoogtevrees in de hoogste draaimolen van de wereld? Of vertel jij straks stoere verhalen aan je vrienden?

Tivoli attractie top 5

Tivoli attractie top 5

Kids Vakantiegids heeft alvast de leukste en gaafste attracties van Tivoli Kopenhagen voor je op een rijtje gezet. Er valt heel veel te beleven in het attractiepark en er zijn maar liefst 30 toffe attracties! Deze mag je zeker niet missen!