TopParken

TopParken

Op zoek naar een vakantie voor het hele gezin? Kies dan voor een van de vakantieparken van TopParken. Bij TopParken beleef je samen een fantastische tijd! De kids vermaken zich in de speeltuin of op het sportveld waar ze nieuwe vakantievriendjes maken. En dat allemaal terwijl je lekker kunt relaxen bij jouw accommodatie of tent.

De kindvriendelijke vakantieparken van TopParken liggen verspreid over heel Nederland, zo vind je zeker een park dat aansluit bij jouw wensen. Kies bijvoorbeeld voor een vakantie in de prachtige natuur op de Veluwe, het gezellige Noord-Brabant, het heuvellandschap van Zuid-Limburg of aan het water, vlakbij het Markermeer of aan de Maas. Liever een vakantie aan zee? Ook langs de Nederlandse kust zijn de vakantieparken van TopParken te vinden. Alle parken zijn gelegen midden in de natuur maar tegelijkertijd ook dicht bij een gezellige stad, waardoor je de vakantie met je (klein)kinderen in Nederland lekker kan afwisselen!

Boeken of meer informatie? Voor alle parken kijk je op topparken.nl.

Vakantieaanbod

Op de vakantieparken van TopParken kun je een vakantiehuis of villa huren, waar je geniet van het comfort van thuis en tegelijkertijd het échte vakantiegevoel beleeft. De vakantiehuizen en villa’s bieden ruimte voor 2 t/m 14 personen en hebben een ruime tuin. Echte luxe ervaren midden in de natuur? Kies dan voor een vakantiehuis met eigen wellnessfaciliteiten.

Faciliteiten

Tijdens je vakantie bij TopParken is er voor het hele gezin genoeg te doen, zowel op het park als in de omgeving.

Zwembad

Lekker zwemmen met het gezin  maakt de vakantie altijd nét iets completer. Beleef uren waterplezier met de kids in het verwarmde buiten- of binnenzwembad. Op de warme zomerdagen is het buitenzwembad een fijne verkoeling, terwijl op koude en regenachtige dagen het binnenzwembad juist voor op en top vermaak zorgt. De zwembaden op de vakantieparken van TopParken hebben allemaal een apart kinderbad, waar  de kleintjes lekker kunnen spetteren in hun eigen zwembad!

Kidsclub

De vakantieparken van TopParken krijgen regelmatig bezoek van een hele bijzondere gast, namelijk Toppe Bob! Toppe Bob komt tijdens de schoolvakanties en in de zomerperiode met de kinderen plezier maken. Zo gaan ze samen zwemmen, knutselen of dansen ze de sterren van de hemel tijdens de minidisco. Op het park heeft het entertainmentteam een leuk programma samengesteld om de kids een onvergetelijke vakantie te bezorgen. 

Restaurant

Tijdens je vakantie geen zin om elke dag te koken? Op de vakantieparken van TopParken vind je heerlijke restaurants waar je een hapje kunt eten of aan het einde van een dag wat kunt drinken. Liever bij het huisje eten? Geen probleem, je kunt ook lekker wat afhalen bij het restaurant.

Sport- en speelvelden

Op de sport- en speelvelden kunnen de kids zich uitleven tijdens een gezellig potje voetbal, volleybal of tijdens een leuk programma van het entertainment team.

Indoor speeltuin

Op een aantal vakantieparken van TopParken is een indoorspeeltuin te vinden. Hier kunnen de kids met vakantievriendjes lekker ravotten in de ballenbak of het parcours over de klimtoestellen afleggen. Terwijl de kids zich uitleven kun jij genieten van een heerlijk kopje koffie met wat lekkers bij het restaurant. De indoorspeeltuin is veilig ingericht waardoor de kinderen niet kunnen verdwalen.

Omgeving

Naast de faciliteiten op de vakantieparken is er vanalles te beleven in de nabije omgeving van de parken. Zo zijn er prachtige fiets- en wandelroutes direct vanaf het vakantiepark om de omgeving te ontdekken, maar kun je ook de gezellige dorpjes en steden bezoeken. In de nabije omgeving van de vakantieparken van TopParken vind je ook populaire attractieparken, dierentuinen en musea. Kaartjes hiervoor zijn te koop bij de receptie op het park, zodat je niet in de rij voor de kassa hoeft te staan met de kids.

Zien we jullie snel op een van onze vakantieparken?

Deel sterren uit!

Ik geef TopParken:

Score: 5 sterren uit 4 beoordelingen

Lees meer ▾
Top 5 TopParken
Landgoed de Scheleberg

Landgoed de Scheleberg

 • Verwarmd buitenzwembad met kinderbad
 • Uitgebreid entertainmentprogramma en tennisbaan
 • Dagjes uit naar Burgers Zoo, Nationaal Park De Hoge Veluwe en Arnhem
1
Résidence Valkenburg

Résidence Valkenburg

 • Verwarmd buitenzwembad met kinderbad
 • Uitgebreid entertainmentprogramma
 • Dagjes uit naar GaiaZOO, Steenkolenmijn Valkenburg en Maastricht
2
Recreatiepark 't Gelloo

Recreatiepark 't Gelloo

 • Verwarmd binnen- en buitenzwembad met kinderbad
 • Uitgebreid entertainmentprogramma
 • Dagjes uit naar Burgers Zoo, Nationaal Park De Hoge Veluwe en Arnhem
3
Recreatiepark De Woudhoeve

Recreatiepark De Woudhoeve

 • Verwarmd buitenzwembad met kinderbad
 • Uitgebreid entertainmentprogramma
 • Dagjes uit naar Zee Aquarium, Zaanse Schans en Alkmaar
4
Résidence Lichtenvoorde

Résidence Lichtenvoorde

 • Verwarmd binnenzwembad en bowlingbaan
 • Visvijver
 • Dagjes uit naar Het Land van Jan Klaassen, Megapret en Lichtenvoorde
5

Bekijk locatie op google maps