Hotel Paloma Pasha

  • Vijfsterren all inclusive hotel
  • Kids chef & kinderbuffet
  • Wijn van eigen wijngaarden & groente uit eigen tuin

Over Hotel Paloma Pasha

Dit luxe 5-sterrenhotel is een van de paradepaardjes van de Paloma-keten. Het resort ligt direct aan het strand in een prachtige baai en biedt tal van faciliteiten voor jong en oud. Zo is er een internationaal animatieprogramma, zijn er vier zwembaden, diverse restaurants en een uitgebreid aanbod aan sportfaciliteiten. Feitje: in de a la carte restaurants van Paloma Pasha wordt uitsluitend gekookt met verse organische producten van eigen boerderij. 

Kinderactiviteiten

Op het Paloma Pasha resort zal het de kleine bezoekers nergens aan ontbreken. Er is een leuke speeltuin, een apart kinderbad en een mini-waterparkje met 3 waterglijbanen. Voor kids van 4 tot en met 12 jaar worden er leuke activiteiten georganiseerd in de miniclub en zelfs tijdens de maaltijd wordt er aan de kleintjes gedacht met speciale kinderbuffeten. Ga je met een baby op vakantie? Bij Neckermann kun je een gratis babypakket bijboeken. 

Tip! Zijn de kids het water niet uit te krijgen? Bezoek dan het waanzinnige aquapark Aqua Fantasy op ca. 20 kilometer van het hotel.  

In de buurt

Reviews 0

Deze accommodatie heeft nog geen reviews

Foto's 36

Door jou bekeken

Hotel Paloma Pasha

Accommodatie