Hotel Side Mare Resort

  • Vijf zwembaden, inclusief een golfslagbad
  • Teen Club in het hoogseizoen
  • Kinderprijzen tot en met 14 jaar

Over Hotel Side Mare Resort

In het all inclusive hotel Side Mare Resort in Turkije komen kinderen niets tekort. Sterker nog, ze komen juist heel goed aan hun trekken met een super animatieprogramma voor de kinderen, een buiten- en binnenzwembad voor kinderen met 4 waterglijbanen, een speeltuin en een minizoo. In het hotel zijn ook ruime 3-4 persoons familiekamers, kinderstoelen en babybedjes verkrijgbaar.

Kinderactiviteiten

De kinderen zijn pas echt op vakantie als ze lekker onbezorgd kunnen spelen. Het ene moment spelen ze piraatje, het volgende moment gaan ze helemaal los in het zwembad tijdens een wedstrijdje! Bovendien is er genoeg speelgoed in het hotel te vinden en zijn er speeltoestellen en speelveldjes. Kinderen die gek zijn op tekenen kunnen ook hun hart ophalen, want er zijn bergen aan tekenmaterialen! Genoeg kleurplaten dus en heel veel kleurtjes!

Chill voor tieners

Voor tieners is er in het hoog seizoen een coole Nederlandstalige Teen Club waarbij zij onder begeleiding allerlei leuke activiteiten doen. Wat dacht je van gave sporttoernooien of gewoon lekker chillen met je nieuwe vakantievrienden? 's Avonds dans je met de voetjes van de vloer tijdens een discoavond!

Waterpret

Bij Hotel Side Mare Resort zitten waterratjes goed! Er zijn namelijk vijf zwembaden te vinden bij dit hotel! Zo is er het golfslagbad waar je heerlijk op de hoge golven kunt drijven. Je kan ook naar het bad met de glijbanen. Hier zijn vier verschillende glijbanen te vinden! Hier zijn razendsnelle glijbanen, maar er is ook een rustige glijbanen met bochten. Het strand ligt op 500 meter van het hotel. Hier kunnen de waterratten op echte golven drijven. En dat is nog niet alles, er is ook een waterpark in de buurt! Namelijk bij Het Silence Beach Resort.

Faciliteiten Hotel Side Mare Resort in Turkije

2 aparte kinderbaden
massage (tegen betaling)
Waterpark in de omgeving
Het hotel ligt 500 meter van het strand af
watersporten aan het strand
2 aparte kinderbaden
Workshops Culinair, Dans en Taal
Veel speelgoed, speeltoestellen en tekenmaterialen
Aerobics
Kinderstoelen in het restaurant
Tafeltennis
Babybedjes verkrijgbaar (op=op)
Fitness 
Familiekamers met aparte slaapkamer
Volleybal
Aantrekkelijke kinderkortingen t/m 14 jaar
animatieprogramma
4 waterglijbanen
Sauna

In de buurt van Hotel Side Mare Resort in Turkije

Reviews 0 Hotel Side Mare Resort in Turkije

Deze accommodatie heeft nog geen reviews & ervaringen

Foto's 12 Hotel Side Mare Resort in Turkije

Door jou bekeken

Hotel Side Mare Resort

Accommodatie