VON Resort Golden Coast

  • Groot zwembad met animatie en 1 relaxpool
  • Babysitservice
  • Coole kids activiteiten in Miniclub en Junior Club

Over VON Resort Golden Coast

Waarom VON Resort Golden Coast zo kindvriendelijk is? Nou het beschikt onder andere over een heel cool aquapark met 3 zwembaden en 11 glijbanen! Wanneer je broertje of zusje meegaat kan zij lekker poedelen in 1 van de 2 aparte kinderbaden voor uren waterplezier. Daarnaast heeft het een eigen speeltuin en een hele gezellige miniclub (4 t/m 12 jaar) en juniorclub (12 t/m 17 jaar, in juli en augustus). Tegen betaling en op aanvraag babysitservice.

Kinderanimatie bij VON Resort Golden Coast

Knippen, plakken en vriendjes maken is zeg maar 'echt jouw ding'? Dan zul je de tijd van je leven hebben in de miniclub (4 t/m 12 jaar) of juniorclub (12 t/m 17 jaar, in juli en augustus). Hier worden namelijk keicoole kids activiteiten georganiseerd met kids van je eigen leeftijd! Gegarandeerd vriendjes na 1 dag! Yeah!

Op vakantie met baby's en/of kleine kinderen naar VON Resort Golden Coast

Ook kan je rustig je kleine broertje of zusje meenemen op vakantie. Als ze echt vervelend wordt is er namelijk babysitservice tegen betaling beschikbaar. Dat is natuurlijk een grapje, maar stel je voor dat papa en mama een hapje willen eten is het wel gemakkelijk!

Waterpret bij VON Resort Golden Coast

Bij het kindvriendelijke VON Resort Golden Coast vind je 2 zwembaden, waarvan 1 groot zwembad met animatie en 1 relaxpool, een groot aquapark met 11 indrukwekkende glijbanen (geopend vanaf 1-5), zonneterras en strand met ligbedden, matrasjes, parasols en badhanddoekservice.

AQUAFUN:
- 2 grote zwembaden
- 2 aparte kinderbaden
- fantastisch aquapark met 11 spectaculaire waterglijbanen
- lazyriver
- tegen betaling diverse (gemotoriseerde) watersporten

In de buurt

Reviews 0

Deze accommodatie heeft nog geen reviews

Foto's 5

Door jou bekeken

VON Resort Golden Coast

Accommodatie