Campofelice Camping Village

  • Grote en schaduwrijke plaatsen
  • Direct aan het Lago Maggiore
  • Aquapark met waterspeeltoestellen bij het privéstrand

Vind de beste prijs voor Campofelice Camping Village

Over Campofelice Camping Village

Camping Campofelice ligt aan de Zwitserse kant van het magische mooie Lago Maggiore. De 5-sterren camping heeft meerdere belangrijke en internationale onderscheidingen ontvangen. De camping biedt grote en schaduwrijke plaatsen voor zowel tenten, luxe cabin lodges, bungalows als caravans. Alle plaatsen hebben elektriciteit en toegang tot gratis internet. Als je op de camping verblijft, mag je gebruikmaken van de haven. Leuk om een dagje te gaan kajakken, suppen of een bootje te huren.

Kinderactiviteiten

Voor grote en kleine kids is er vanalles te doen op de camping. Je kunt er uren spetteren en plonsen in het aquapark. Of laat je schminken en roetsj van de kabelbaan. Ook is er een luchtkussen om te jumpen. Heb je altijd al willen jongleren, neem dan een kijkje in het circus op de camping! Als je moe bent van het spelen, kun je lekker chillen in de openlucht bioscoop voor een mooie (teken)film. De wat grotere kids kunnen zich prima vermaken met kajakken op het meer, pijl&boog schieten, voetbal en tennis. Het strand is vlakbij en loopt geleidelijk af. Dus spetteren maar!

Aanbiedingen 2022

Kids tot 4 jaar oud verblijven gratis op Campofelice Camping Village. Bij de Familiespecial geldt dat je voor 4 kids tussen 4 en 13 jaar betaalt voor 3 kids. Tijdens de September Special geldt 7=6 betalen, net als voor de herfstperiode 10=9 betalen.

In de buurt

Reviews 0

Deze accommodatie heeft nog geen reviews

Vind de beste prijs voor Campofelice Camping Village

Foto's 20

Door jou bekeken

Campofelice Camping Village

Accommodatie