5 sterren camping Zeeland

3 Vakanties gevonden

Op vakantie naar Zeeland met kinderen is altijd leuk! Deze zuidelijke provincie is namelijk een perfecte combinatie van zon, zee en strand aan de ene kant en historische dorpen en steden aan de andere kant. Zo kun je er bijvoorbeeld heerlijk kamperen aan zee of cultuur snuiven in leuke kleine plaatsjes als Koudekerke en Domburg. Verder heeft Zeeland een groot aanbod aan kindvriendelijke accommodaties, van mooie vakantieparken tot gezellige kindercampings. En ook voor een dagje uit zit je hier helemaal goed! Kortom, voor een vakantie in Nederland laat Zeeland je absoluut verrassen!

Verhalen die je wilt lezen 1

Blog

5-sterren vakantiepark in Zeeland

1

5 sterren camping Zeeland aan zee

Een vakantie met de kinderen naar een 5 sterren camping aan zee in Zeeland is altijd genieten. Kids vinden het heerlijk om te kliederen met zand en water. Wandel samen over het strand en door de duinen en vergeet niet om de vlieger ook mee te nemen. Je vindt hier ook veel leuke historische dorpjes en stadjes waar je heerlijk kunt slenteren en shoppen. En bij Deltapark Neeltje Jans kun je behalve zeehonden spotten bij mooi weer ook heerlijk spelen in het waterspraypark (let op, dit is zout water). Een topadres om te verblijven is Vakantiepark Hof Domburg op 500 meter van het strand met een subtropisch zwembad voor nog veel meer waterpret.

2

5 sterren camping Zeeland met zwembad

Een camping met zwembad is altijd feest voor kinderen. Je bent dan ook niet gebonden aan reistijd, maar kunt direct vanuit je accommodatie naar het zwembad wandelen. En je er – in het najaar en de winter – ook nog terecht als het al donker is of buiten te koud om nog te zwemmen. Familiecamping de Pekelinge ligt op 3 km van de zee, net achter de drukte van de kuststrook van Walcheren. De kinderen vermaken zich in de Vico’s Kidsclub samen met Vico de Vos. Daarnaast zijn er een binnenspeeltuin met hangnetten, glijbaan en klimwand. Buiten is er ook een grote speeltuin met een echt werkende vuurtoren en twee mega airtrampolines. Elke ochtend kunnen de kleintjes hun favoriete dieren voeren op de miniboerderij.

3

Bijzonder overnachten Zeeland

Ook al eens nagedacht over bijzonder overnachten in Zeeland? Aan de Zeeuwse kust is het genieten van een heerlijke vakantie of weekendje weg met de kinderen. Het wordt helemaal een feest als de kids in een bijzondere accommodatie kunnen overnachten. Op RCN de Schotsman vind je kampeerplaatsen met een eigen boomhut. Hier kunnen de kids zich uren vermaken. En door de ligging aan het Veerse Meer zijn er ook tal van watersportactiviteiten mogelijk, zoals windsurf- en zeillessen. Altijd al eens een kijkje willen nemen op een boerderij? Fans kunnen terecht bij FarmCamps Kamperhoek. Kids leren hier alles over het boerenleven en kunnen slapen in de Safaritent of Barntent met een heuse Hooi Hooi Zolder. 

 

 

 

Wat vond je van dit artikel?

Gemiddelde score van 3 (2 Reviews & ervaringen)

Door jou bekeken

5 sterren camping Zeeland

Thema