Strandpark De Zeeuwse Kust

  • 250 meter van het Noordzeestrand
  • Kampeerplaatsen, accommodaties tot 8 personen en hotelsuites
  • Overdekt zwembad met speelschip en spraypark

Vind de beste prijs voor Strandpark De Zeeuwse Kust

Over Strandpark De Zeeuwse Kust

Op zoek naar een camping of bungalowpark voor het hele gezin in Zeeland? Op slechts 250 meter van het strand van Renesse vind je Strandpark De Zeeuwse Kust. Geniet hier van een heerlijke familievakantie op de 5 sterren camping, in een chalet of een vakantiehuis óf kies voor een verblijf in het familiehotel. Deze hondvriendelijke camping is voorzien van een grote uitlaatplaats rondom de camping en een speciale hondendouche. Ook zijn honden het hele jaar toegestaan op het strand.

Kinderactiviteiten

Tijdens je vakantie worden de leukste activiteiten door het animatieteam georganiseerd, zodat je je niet hoeft te vervelen! Elke ochtend wordt er geknutseld en gedanst en 's middags en 's avonds zijn er veel leuke spelletjes te doen. Binnen in het hoofdgebouw is een kinderbioscoop, een binnenspeeltuin en het zwembad met spraypark te vinden. Ook rond het hoofdgebouw zijn verschillende sport- en speelfaciliteiten te vinden, zoals een airtrampoline, midgetgolfbaan, tennisbaan en voetbalveld.

250 meter van het strand

Op slechts 250 meter van het Noordzeestrand in Renesse ligt Strandpark De Zeeuwse Kust. Via het chaletpark kun je het park verlaten en hier de weg oversteken, om zo via de duinen het strand te bereiken. Heerlijk om te genieten van de zon of om een fijne strandwandeling te maken. Ook honden zijn op het strand toegestaan. Geniet samen van een welverdiende vakantie op loopafstand van het strand van Renesse!

Kampeerplaatsen, accommodaties & hotelsuites

Op Strandpark De Zeeuwse Kust in Renesse is er voor ieder wat wils. Zo zijn er kampeer- en camperplaatsen, waar je met je eigen kampeermiddel kunt genieten van een heerlijke kampeervakantie. Wanneer je gaat voor meer luxe, kan je kiezen voor een comfort+ plaats met privé sanitair. Ook zijn er accommodaties beschikbaar voor 4 tot 8 personen. Zo zijn er chalets, appartementen, strandlodges en jutters beschikbaar. Ook is er een familiehotel aanwezig, speciaal ingericht voor gezinnen met jonge kinderen.

Overdekt zwembad met speelschip en spraypark

Roetsj van de glijbanen, speel onder de waterdouche of wacht totdat de grote emmer omkiept en er een enorme golf water over je heen spoelt. Het overdekte zwembad is de plek waar je heerlijk kunt spelen of baantjes kan trekken. Voor de allerkleinsten is er een mini glijbaan en zijn er vele waterelementen waarmee zij zich kunnen vermaken. Via de waterspeeltuin loop je buiten het spraypark op; ideaal wanneer de temperatuur lekker is! Wie gaat het hardst van de glijbaan?

Faciliteiten Strandpark De Zeeuwse Kust

Animatieteam in vakanties en feestdagen
Speciale camperplaatsen met verharde ondergrond
Midgetgolfbaan
Privé sanitair op kampeer- en camperplaatsen
Tennisbaan
Chalets voor 4 tot 6 personen
Voetbalveld
Appartementen tot 8 personen
Kinderbioscoop
Kindvriendelijk familiehotel
Binnen- en buitenspeeltuinen
250 meter van het strand
Airtrampoline
Honden toegestaan op de begane grond
Mini-market
2 restaurants: à la carte en pizza & pasta
Wellness 
Binnenzwembad met speelschip
Buiten waterspraypark

In de buurt van Strandpark De Zeeuwse Kust

Reviews 0 Strandpark De Zeeuwse Kust

Deze accommodatie heeft nog geen reviews & ervaringen

Vind de beste prijs voor Strandpark De Zeeuwse Kust

Foto's 25 Strandpark De Zeeuwse Kust

Door jou bekeken

Strandpark De Zeeuwse Kust

Accommodatie