Center Parcs Port Zelande

  • Subtropische Aqua Mundo met Turbo Tunnel en Wildwaterbaan
  • Spectaculair nieuw Water Playhouse
  • Duiken voor kids, surfen, zeilen, blokarten op zee of op het Grevelingenmeer

Over Center Parcs Port Zelande

Kindvriendelijk vakantiepark Port Zélande daar geniet je gewoon van een strandvakantie in eigen land! Lekker chillen in het subtropische zwembad of sporten op de sportarena. Daarnaast is het Noordzeestrand geschikt voor (strand)zeilen, duiken en kitesurfen of om een prachtig zandkasteel te bouwen. Ben jij naast het strand ook geïnteresserd in andere activiteiten? Geen probleem want dat biedt Port Zelande meer dan genoeg!

CenterParcs beschikt over meer dan 25 vakantieparken, verspreid over de mooiste regio's in vier landen: Nederland, België, Frankrijk en Duitsland. Ontdek de meest kindvriendelijke parken van CenterParcs in Nederland & lees meer informatie over CenterParcs!

Waterpret

Ook bij Center Parcs Port Zélande heb je het spetterende waterparadijs Aqua Mundo! Plons in de heerlijke subtropische zwembaden en zoef van de glijbanen! Duik tussen de golven in het golfslagbad en laat je meevoeren in de stroomversnelling. En wat dacht je van de Turbo Tunnel? Ook kun je genieten van een spectaculair nieuw Water Playhouse met waterspellen zoals, glijbanen, waterpistolen en een enorme emmer water die 900 liter water uitstort! Zet je schrap voor deze lange donkere tunnel! Voor kids worden er leuke watergames georganiseerd. Kleintjes kunnen kennis maken met het water tijdens babyzwemmen!

Kinderactiviteiten

Wat wil jij later worden? Met het Wannabe acitiviteitenprogramma van Center Parcs kun je het vast een dagje uitproberen. Want hier wordt je omgetoverd tot je favoriete idool! Beleef hoe het is om een chef-kok, clown, ridder of schilder te zijn! Dit programma is speciaal voor kids van 4 t/m 12 jaar. Voor kids vanaf 8 jaar is er de Cool Factor Missie. Ben jij een echte waaghals? Voer de bloedstollende opdrachten uit en kraak de geheime code!  Maar ook aan de kleintjes is gedacht. Voor hen is er het Kiddies programma. Met veilige activiteiten, zoals knutseluurtje, kleuren en spelletjes spelen! 

Nieuwe Generatie Kindercottage

De Nieuwe Generatie Kindercottage is een waar speelparadijs voor de kinderen. Aan de cottage zit een speelhut met privé glijbaan. Een eigen speeltuin voor jouw kinderen! Daarnaast is er in de cottage nog een aparte kamer beschikbaar, waar de kinderen ongestoord en naar hartenlust kunnen spelen.

Faciliteiten

Volleybal
Speelplaatsen
receptie
survival
Kids Bingo
Restaurants
Adventure Golf
Kiddies Programma
Cafés
Wannabe kinderactiviteitenprogramma
Supermarkt
Kids Disco
Babyzwemmen
Diverse winkels
Kids Parade
(Kinder)entertainment
Tafeltennis
Voorleesuurtje
health en beauty center
Poolbiljart
Babyfaciliteiten
Zonnebanken
Tennis
Subtropisch zwemparadijs Aqua Mundo
Sauna
Speelhal House of Games
Adventure Factory
Stoombad
High Adventure Experience
entertainment shows
massages

In de buurt

Reviews 0

Deze accommodatie heeft nog geen reviews

Foto's 23

Door jou bekeken

Center Parcs Port Zelande

Accommodatie