All inclusive Italië met kinderen

All inclusive Italië met kinderen

Naast een kampeer- of autovakantie naar Italië is er ook veel aanbod voor een all inclusive Italië vakantie naar de mooie Italiaanse meren en de schitterende eilanden Sicilië en Sardinië. Bespaar jezelf de lange autorit met oververhitte en vermoeide kids op de achterbank, tig toiletstops en een snelle hap in een overvol wegrestaurant en boek een all inclusive Italië. De lange zandstranden op de eilanden zorgen voor urenlang speel-, zon- en bouwplezier. De eilanden zijn niet te groot, waardoor ze prima met kids te verkennen zijn. En na een dagje zee, meer of cultuursnuiven in een (oude) stad kun je direct aanschuiven bij het buffet of à la carte bij je all inclusive Italië verblijf. Zo komt iedereen in de vakantiemodus in Bella Italia. Tip: vraag bij het boeken goed wat de all inclusive formule is van het hotel, appartement of resort. Iedere vakantiebestemming heeft zijn eigen voorwaarden.

All inclusive Italië - Sicilië

Het eiland Sicilië is de bal waar de laars van het vaste land van Italië tegenaan ‘schopt’. Liefhebbers van zon, warmte, cultuur en ‘een eigen keuken’ komen aan hun trekken tijdens een all inclusive Italië. Een all inclusive Italië biedt een mooie mix tussen cultuur en kindvriendelijk vermaak. Zo kun je de wereldberoemde vulkaan de Etna vanaf 1800 tot 3000 meter beklimmen. Wil je paleizen, kathedralen en archeologische vondsten checken? Dan zijn de hoofdstad Palermo, Messina, Cefalù, Taorima of Syracasa the places to be. Deze uitstapjes zijn te combineren met (mid)dagjes weg naar een vlindertuin of zwempark, zoals Casa delle Farfalle of Acqua Verde. Sicilië kent ook een circuit, Autodromo di Pergusa. Misschien heb je geluk en kun je een race bijwonen tijdens je all inclusive Italië, waaronder de Middellandse Zee Grand Prix en World Superbike Championship. Al deze activiteiten kun je afwisselen met een sportieve of relaxte (mid)dag bij je all inclusive Italië hotel, zoals Hotel Naxos Beach Resort

 

All inclusive Italië - Sicilië
All inclusive Italië - Sardinië

All inclusive Italië - Sardinië

Het eiland Sardinië ligt links ter hoogte van Rome. Ook hier vind je net als op Sicilië zand- en kiezelstranden met mega blauw, helder water. Porto Cervo ligt aan de Costa Smeralda. Hoewel het dorpje amper 200 inwoners telt, zijn er toch veel überchique boetiekjes te vinden en spot je er misschien wel een beroemde voetballer of actrice. Sardinië kent ook nog overblijfselen uit de bronzen tijd. Nuraghe Su Nuraxi, een kegelvormig verdedigingswerk, is door UNESCO uitgeroepen tot het belangrijkste monument van de oude beschaving op Sardinië. Tip: Bezoek ook het nabij gelegen natuurpark Giara di Gesturi en het themapark Sardinië in miniatuur. Ten noordwesten van Oristano, aan de Golf van Oristano, bevindt zich het schiereiland van Sinis. Ook kent Sardinië enkele natuurlijke zwembaden, geschikt voor sportieve, actieve gezinnen met grotere kids. Na een actieve dag kun je je in je all inclusive Italië resort Hotel Liscia Eldi heerlijk laten verwennen.

All inclusive Italiaanse meren

Italië kent wel 1000 meren. De bekendste zijn het Gardameer, Comomeer en Lago Maggiore. Geen enkel meer is hetzelfde; de een kent zwart zand, de ander bestaat uit zout water en weer een ander grenst aan twee landen. Genoeg keuze dus voor water(sport)liefhebbers en waterratjes. Langs de meren vind je mooie stadjes om cultuur te snuiven en de meest uitgebreide all inclusive Italië verblijven die er voor zorgen dat het hele gezin kan ontspannen en genieten, zoals Hopps Hotel op Sicilië. Je komt tijd tekort tijdens een all inclusive Italiaanse meren.

All inclusive Italiaanse meren

Deel sterren uit!

Ik geef All inclusive Italië met kinderen:

Score: 5 sterren uit 2 beoordelingen

Lees meer ▾
Top 1 All inclusive Italië met kinderen
Hotel Naxos Beach Resort

Hotel Naxos Beach Resort

  • Direct aan het strand
  • Babyrestaurant, Baby- en Miniclub
  • Olympisch zwembad en kinderzwembad
1

Bekijk locatie op google maps

Meer inspiratie
All inclusive kinderen

All inclusive kinderen

Een all inclusive vakantie met kinderen is niet alleen 100% kidsproof, maar ook 100% parents proof. Voor de kids is er volop animatie, een mini- of jeugdclub, super veel waterpret, gratis ijs en snacks en drie keer per dag een uitgebreid buffet. Voor papa en mama is er een wellness, sportfaciliteiten, entertainment, ligbedden, handdoekenservice, (lokale) drankjes, à la carte menu, uitgebreid buffet en oppasservice. Alles all-in op het terrein van het hotel of resort zelf. Heerlijk overzichtelijk. Iedereen viert een happy holiday met een all inclusive vakantie met kinderen.