TUI BLUE

332 Vakanties gevonden
  • Grootste selectie familievakanties
  • Met zorg geselecteerd door de redactie

Een all-inclusive vakantie bij een adresje van TUI BLUE (voorheen TUI FAMILY LIFE) voelt een beetje als logeren in een klein vakantiedorp. In de restaurants, of eigenlijk tavernes, waan je je op een gezellig Mediterraan dorpsplein, omringd door kronkelende paadjes die je leiden naar een leuk koffiebarretje, een bakker of supermarkt. De ‘bewoners’ van TUI BLUE groeten elkaar vriendelijk, zoals dat gaat in een dorpje waar iedereen elkaar kent. De complexen zijn ruim opgezet, maar toch is alles er binnen handbereik. Familiehotels en appartementen met een uitgebreid aanbod aan activiteiten en faciliteiten voor jong en oud. Precies zoals een all inclusive vakantie hoort te zijn. 

 

Verhalen die je wilt lezen 2

Blog

Designed for you - De leukste vakantieconcepten van TUI

Blog

7x genieten in deze Atlantica Hotels & Resorts

1

TUI BLUE

Een vakantie is voor iedereen in het gezin anders, de een luiert het liefst de hele dag op het strand onder de Spaanse zon terwijl de ander zich graag in het zweet werkt en verkoeling zoekt op de banaan in de Turkse zee. Vakantie is doen waar je zin in hebt. Bij TUI BLUE (voorheen TUI FAMILY LIFE) snappen ze dat. Zo slapen jullie in een ruim opgezet complex waar toch alles binnen handbereik is. Er is voor iedereen iets te doen, er worden leuke activiteiten georganiseerd voor jong en oud, individueel of voor met het hele gezin. Vakanties met het TUI BLUE label hebben een aantal dingen met elkaar gemeen: een babyclub voor kids tot en met drie jaar oud, een creatieve kidsclub voor kids tot een jaar of zes, chille hangouts met leuke activiteiten voor kids tot ongeveer zestien jaar oud en een taverna waar jullie na een geweldige dag lekker samen komen om te eten, drinken, te lachen en te kletsen. Iedereen doet wat hij wil, precies zoals een vakantie hoort te zijn!

2

Kidsclubs voor alle leeftijden

Vakanties met het TUI BLUE label bieden leuke activiteiten voor het hele gezin. Zo heeft ieder lid van het gezin een top vakantie. Voor elke leeftijd is er een animatieprogramma, maar er zijn ook genoeg gezinsactiviteiten. Baby’s tot tieners vermaken zich in de verschillende kidsclubs. Zo is er een speciale babyclub voor kids tot en met drie jaar oud. Peuters vermaken zich in de Bamse Club en nieuwsgierige aagjes tot een jaar of elf maken de mooiste dingen in de creatieve kidsclub @611. The Hangout is dé plek waar tieners elkaar ontmoeten en met elkaar spannende en originele activiteiten ondernemen. Alle kidsclub zijn onder leiding van minimaal één Nederlandse animator. Het hoogstaand animatieteam van TUI BLUE is hiervoor opgeleid en de leden hiervan hebben vaak een pedagogische achtgrond. 

3

Activiteiten voor het hele gezin

Vergeet deze vakantie vooral niet om veel tijd met elkaar door te brengen. Voor deze momenten heeft TUI BLUE originele gezinsactiviteiten bedacht, zoals gave waterspellen, intensieve bootcamp trainingen, gezelschapsspellen, workshops, excursies en de Family Olympics. Ga de strijd met elkaar aan of met een ander gezin. Winnen jullie deze zomer een medaille? 

4

Tijd voor jezelf

Vakantie moet natuurlijk niet alleen onvergetelijk zijn voor de kids, maar ook jij komt deze zomer helemaal tot rust terwijl de kids druk bezig zijn met hun vakantievriendjes. Eindelijk ga je dat ene boek uitlezen op een ligbed, aan het zwembad met een cocktail in je hand. Volg alleen of met je partner een leuke kookworkshop, rek je spieren op tijdens een relaxte yogales of verbrand aardig wat vakantie calorieën tijdens een intensieve sporttraining.

Vakanties met het TUI BLUE label vind je in Griekenland, Spanje, Turkije, Italië, Thailand, Kroatië, Bulgarije en Cyprus.

Wat vond je van dit artikel?

Gemiddelde score van 4.6 (8 reviews)

Door jou bekeken

TUI BLUE

Thema