Alton Towers attractie top 5

Alton Towers attractie top 5

Om het je makkelijk te maken, hebben wij van Kids Vakantiegids alvast de leukste vijf attracties van Alton Towers Engeland voor je op een rijtje gezet:

Rollerfun
Ontdek de rollercoaster The Smiler in attractiepark Alton Towers. Er kunnen 16 personen per rit in deze rollercoaster en je bereikt een snelheid van wel 85 kilometer per uur!

Charlie en de Chocoladefabriek
Deze attractie ken je vast wel van het beroemde verhaal van schrijver Roald Dahl. De effecten tijdens deze attractie zijn super uniek en mega gaaf; nergens ter wereld beleef je een dag uit het leven van de wereldbekende Charlie! Als bezoeker aan de Chocoladefabriek kom je helemaal in de sfeer van hoe het is om te leven zoals Charlie en zijn vrienden! Reis mee met Charlie in de boot, te voet en via de glazen lift: vaar in de rivier van chocolade en ruik al het heerlijke snoep. Vergeet onderweg niet van het prachtige landschap te genieten! Maar pas op... want onderweg liggen er wel onverwachte verrassingen op de loer! In deze attractie wordt gebruik gemaakt van de modernste 3D-filmtechnieken, supergaaf! 

Snelheidsduivel

De Rita, The Queen of Speed is een unieke achtbaan in Europa. Hou je vast, want in een tijd van drie seconden bereik je een snelheid van wel 100 kilometer per uur! Een achtbaan voor echte waaghalzen! Durf jij het aan?

Zwevend in de lucht!
In de achtbaan ‘Air’ zweef je in de lucht! In deze stalen achtbaan hang je ònder de baan en lijkt het net alsof je vliegt! Een hele gave belevenis...

Ice Age in 4D!
Beleef Ice Age in 4D in het ‘Cloud Cuckoo Land Theater’! Met special effects is deze film weer een feest der herkenning met schattige en coole personages zoals Scrat, Manny, Diego en Sid! Daarna ontmoet je ze in het park!

Computerheld Sonic 

Stap aan boord van de Sonic Spinball en luister naar je favoriete muziek van Sonic, terwijl deze attractie steeds sneller en sneller begint te draaien! Deze familieachtbaan is supergaaf en geschikt voor alle leeftijden. En elke rit is anders; het kan namelijk in iedere richting gaan... Je weet nooit of je gaat draaien of vallen; heel spannend dus! 
Wie weet kom je Sonic zelf ook nog tegen!
Elke rit is anders, dus je weet nooit of je gaat draaien of laten vallen!

 
Check voor meer info over attracties Alton Towers

Deel sterren uit!

Ik geef Alton Towers attractie top 5:

Score: 5 sterren uit 3 beoordelingen

Lees meer ▾
Vergelijk aanbieders
Buro Scanbrit
Buro Scanbrit

Maak een rondreis door Engeland en bezoek Alton Towers!

Meer inspiratie
Alton Towers Hotels

Alton Towers Hotels