Alton Towers Hotels

Alton Towers Hotels

Pretpark Alton Towers is zo groot dat je aan één dag eigenlijk niet genoeg hebt. Daarom is het wel zo leuk om te blijven overnachten in de buurt! En wat is er nu leuker om dat helemaal in stijl van het pretpark te doen? Je kunt kiezen uit twee supermooie hotels van het park, namelijk Alton Towers Hotel en Splash Landings Hotel. 

Alton Towers Hotel

Voel je een echte ontdekkingsreiziger in Hotel Alton Towers! Het hele hotel is geïnspireerd op Sir Algenon. Het hotel heeft supergave themakamers zoals Peter Rabbit-kamers of Chocoladekamers! Er is zelfs een vliegend schip middenin het hotel geland! 
Natuurlijk combineer je je verblijf aan dit hotel met een bezoek aan pretpark Alton Towers, maar daarna valt er nog genoeg te beleven in het hotel! Er is een leuke kidsclub én een animatieteam dat leuke activiteiten organiseert! Kortom: hier beleef je de leukste tijd van je leven! 

Splash Landings Hotel

Kom helemaal in Caribische stijl in het Splash Landings Hotel van Alton Towers! Word wakker in één van de themakamers en waan je aan het strand: het is net alsof je aan de andere kant van de wereld belant! Ook zijn er gave Ice Age-kamers én piratenkamers! Ook hier valt veel te beleven voor het hele gezin met volop entertainment en de Ringo’s Kidsclub!
Dit hotel ligt bij het waterpark Cariba Creek en hier kom je nog meer in tropische sferen. Het waterpark dat bij het hotel hoort heeft een binnen- en buitengedeelte en diverse baden en glijbanen. 

Praktische informatie

Adres Alton Towers Hotel
Alton Towers, Alton ST10 4DB , Engeland

Adres Landings Hotel
AltonTowers, Alton ST10 4DB, England

Entreebewijzen
Wanneer je in één van de hotels van Alton Towers verblijft, zijn entreebewijzen voor Alton Towers inbegrepen.

Deel sterren uit!

Ik geef Alton Towers Hotels:

Score: 4 sterren uit 4 beoordelingen

Lees meer ▾
Vergelijk aanbieders
Buro Scanbrit
Buro Scanbrit

Maak een rondreis door Engeland en bezoek Alton Towers!

Meer inspiratie
Alton Towers attractie top 5

Alton Towers attractie top 5