Camping Beerze Bulten

  • Grootste aanbod gezinsvakanties
  • Blogs, artikelen & reviews van de redactie

Op 5* familiecamping Beerze Bulten vind je alles voor een geslaagde vakantie met kinderen. Splash in het binnen- en buitenzwembad, klim en klauter in het indoor speelparadijs en speel in de buitenspeeltuin van 10.000 m2. 

 

1

Seizoensplaats Camping Beerze Bulten

Een seizoensplaats voor Camping Beerze Bulten kan interessant zijn als je meerdere vakanties en weekenden daar wilt doorbrengen. Het is niet alleen financieel aantrekkelijker, het scheelt je ook veel gesjouw met spullen. Je hoeft de caravan of tent maar een keer neer te zetten. Het verblijf is inclusief tent/caravan, één parkeerplaats, (minimaal) 8 ampère elektra (gratis tot 250 KWH), een klein bijzettentje van 4m2, toegang tot het Giga Konijnenhol, Giga Konijnenveld en de binnen- en buitenzwembaden! Let op: bij logees wordt er 6 euro per dag per persoon extra gerekend. Tip: het is ook mogelijk om kids op de camping hun zwemdiploma A en/of B te laten halen in de weekenden.

2

Beerze Bulten zwembad

Als je vakantie viert bij Beerze Bulten kun je altijd zwemmen, want er is zowel een buiten- als een binnen zwembad. Het overdekte zwembad biedt uren aan zwemplezier voor jong en oud! Check Adventure Island en de twee spectaculaire glijbanen, waaronder de Space Cube. Door de lichteffecten waan je je in de ruimte. Ook is er een peuterbad met waterspeeltoestellen en een glijbaan. Bij mooi weer kunnen jullie terecht in het verwarmde buitenbad met grote driebaans glijbaan en ligweide met stoelen om te chillen. Ouders kunnen lekker ontspannen in het wellness gedeelte van het zwembad of gewoon een baantje trekken in het zwembad.

3

Beerze Bulten Giga Konijnenhol

In indoorspeelparadijs het Giga Konijnenhol hoeven kids zich niet te vervelen. Wist je dat… de speeltuin onder de grond is, net als een echt konijnenhol. Je kunt hier dus altijd warm en droog spelen in de ballenbakken, lekker creatief bezig zijn in de knutselruimte, klimmen en klauteren in de netten en sliden van de glijbaan. Papa en mama kunnen plaatsnemen aan de tafeltjes of gezellig mee spelen met de kleintjes. 

4

Giga konijnenveld Beerze Bulten

En als het heel mooi weer is, kun je terecht in de giga grote buiten speeltuin van ruim 10.000 vierkante meter. Check zeker ook de grote zwemvijver en de klim- en klautertoestellen, deze bieden volop zwem- en speelplezier! Het Giga Konijnenveld is een grote zandverstuiving midden op het terrein van vakantiepark Beerze Bulten. Kids kunnen hier uren spelen met de vele speeltoestellen, zoals hijskraantjes en de kabelbaan. Vergeet ook niet om een bal mee te nemen voor het beachvolleybalveld. En met de zwemvijver compleet met speeltoestellen erbij is het feest compleet voor de kinderen. Lekker kliederen met zand en water en zwemmen.

 

5

Camping Beerze Bulten boeken

Waarom je een vakantie op 5-sterren Vakantiepark en Familiecamping Beerze Bulten moet boeken? Voor kids is het hier een paradijs met de binnen- en buitenzwembaden, zandvlakte, zwemvijver, binnen- en buitenspeeltuin en de animatie. De camping is ook autovrij. Tip: Check zeker ook de arrangementen als je vakantie wilt vieren op Beerze Bulten. Het hele jaar door zijn er - ook tijdens de feestdagen - aantrekkelijke arrangementen te boeken. Denk bijvoorbeeld aan Kerst en Oud en Nieuw, Pasen, Pinksteren, de Giga Voordeelweken, Naseizoen en de Junimaand.

Wat vond je van dit artikel?

Gemiddelde score van 5 (1 Reviews & ervaringen)

Door jou bekeken

Camping Beerze Bulten

Thema