Christelijke Campings

  • Grootste selectie familievakanties
  • Met zorg geselecteerd door de redactie

De leukste christelijke campings voor het hele gezin vind je gewoon in eigen land! Wij hebben een selectie gemaakt van de leukste familiecampings, in en vlakbij de natuur en met onvergetelijke kinderactiviteiten. Overnacht in unieke accommodaties, zoals een Tipi tent of een gezellige kinderbungalow. Op een christelijke camping worden activiteiten aangeboden met christelijk karakter. Er worden dan ook diverse activiteiten aangeboden, zoals kerkdiensten bijwonen en zingen tijdens de Praise avonden. Ontdek hier jouw kidsvakantie!

1

Christelijke Camping Nederland

In Nederland vakantie vieren? Goed idee! In ons eigen kikkerlandje is namelijk vanalles te beleven. Of je nu op een camping aan zee, midden in de natuur of vlakbij een stad overnacht.. kinderactiviteiten- en faciliteiten zijn overal! Op een christelijke camping in Nederland ontmoet je nieuwe vriendjes en vriendinnetjes, leef je je uit in de natuur of in het zwembad en overnacht je in unieke accommodaties. Voor het hele gezin is het ge-nie-eten! Wij tippen je 2 campings met christelijk karakter.

2

Christelijke Camping Voorthuizen

In Voorthuizen vind je christelijke camping Beloofde Land, een prachtige camping omgeven door natuur! Je overnacht in unieke accommodaties die speciaal zijn ingericht voor gezinnen met kinderen. Wat dacht je van een indianen Tipi tent, een gezellig boshuisje, een boomhutovernachting of droom lekker weg in je eigen tent of caravan. 

Camping Beloofde Land

Daarnaast is er op de camping genoeg te beleven! Neem een duik in het buitenzwembad, speel met de dieren op de kinderboerderij, leer tijdens jongeren Bijbelstudies, leef je uit in het klimbos en nog veel meer! Wat Camping Beloofde Land speciaal maakt zijn de Praise avonden voor het hele gezin. Praat en zing rondom het kampvuur, beleef de leukste optredens en kerkdiensten. Kortom: beleef een te gekke kidsvakantie!

3

Christelijke Camping met zwembad

Wil jij op de camping lekker kunnen zwemmen in een overdekt zwembad? Dat kan bij de Hoge Hexel! Deze christelijke camping heeft een overdekt zwembad met waterglijbaan en een speelvijver met zandstrand. Zo beleef je op deze camping boordevol waterpret. Hiernaast kan je ravotten in een van de speeltuinen, lekker crossen op de skelter of spelen in het overdekt speelparadijs. Verblijf in een heerlijke accommodatie pal aan het water! 

Bungalowpark Hoge Hexel

Wanneer je bij Hoge Hexel overnacht, dan ben je dichtbij allerlei gave dagjes uit! Zo ligt het park vlakbij Attractiepark Slagharen en Dagrecreatiegebied Het Lageveld. Verblijf in luxe bij de Hoge Hexel en je bent verzekerd van waterpret, prachtige natuur en een supertoffe kindervakantie!

4

Christelijke vakantieparken

Vakantieparken zijn megapopulair in Nederland, en dat is niet voor niks. Vakantieparken hebben namelijk alles in huis om jouw gezin een topvakantie te bezorgen. Omdat vakantieparken wat groter zijn kunnen ze vaak meer faciliteiten aanbieden. Zo hebben de meeste vakantieparken vaak een of meerdere zwembaden, keuze uit verschillende soorten huisjes, mega-toffe animatieteams, uitgebreide speeltuinen, dierenboerderijen met allemaal lieve diertjes, georganiseerde uitstapjes, eetgelegenheden en nog veel meer. Wij hebben hierboven twee vakantieparken uitgelicht die beschikken over vrijwel al deze superfijne faciliteiten én een christelijk karakter hebben.

Het unieke aan deze campings is dat bij de animatieteams en uitstapjes de christelijke geloofsovertuiging centraal staat. Zo zijn er bijvoorbeeld speciale Praise-avonden waarop je kan genieten van optredens van artiesten. Daarnaast zijn in het animatieprogramma ook kampvuuravonden met bijbelse verhalen verwerkt. Zo zijn deze unieke animatieprogrammas een leuke en leerzame ervaring voor de kinderen.

5

Christelijke camping met prive sanitair

Verblijven op een camping is superleuk. Lekker camperen in een tentje of misschien wel glampen in een boomhut of safaritent. Een nieuwe trent onder de campings is het aanbieden van prive sanitair, zo heb je vaak een eigen wc, douche en soms zelfs een eigen bad! Twee christelijke campings zoals de Hoge Hexel een het Beloofde land hebben allebei accomodaties met prive sanitair. Dat is wel zo fijn.

Wat vond je van dit artikel?

Gemiddelde score van 5 (5 reviews)

Door jou bekeken

Christelijke Campings

Thema