AQUAFUN vakanties

De leukste familiehotels met aquapark

  • Grootste aanbod gezinsvakanties
  • Blogs, artikelen & reviews van de redactie

Drie, twee, één…GO! Wie roetsjt er het snelst van de glijbaan? Als je kiest voor een vakantie met het Aquafun label ben je verzekerd van urenlang glijden, plonsen en spetteren onder de warme zomerzon. Dat is toch de droom van ieder waterratje? Het ene Aquafun familiehotel is nog spectaculairder dan het andere. Kies je als ware zeerover voor een zwemparadijs met avontuurlijk piratenschip of daag je je vakantievriendjes uit op de bloedstollende King Cobra Slide? It’s up to you! 

1

Wat betekent Aquafun?

Kies je voor een vakantie met het label Aquafun, dan kies je voor een vakantie met eindeloze waterpret: de beste familiehotels met de gaafste glijbanen, leukste kinderzwembaden en meest spetterende watertoestellen. Waterpret staat bij deze adresjes echt centraal, maar is natuurlijk niet het enige criterium. In de meeste gevallen is er bij deze kindvriendelijke hotels natuurlijk ook een leuke speeltuin of speelkamer, een gezellige kidsclub waar de kinderen vriendjes kunnen maken, en ook niet onbelangrijk: een goed restaurant om met het hele gezin te genieten van de lekkerste (lokale) maaltijden.

Natuurlijk wordt er ook aan ontspanning voor papa’s en mama’s gedacht, met bijvoorbeeld een adult only pool om in alle rust een boek te lezen, of een heerlijk uitgebreide spa. Ook fijn: bij een all-inclusive hotel met aquapark is de toegang meestal al bij de prijs inbegrepen.

2

Aquafun hotels in Turkije

Ga je op zoek naar een hotel met aquapark, dan is de kans groot dat je zoektocht snel in Turkije belandt. Het aanbod Aquafun hotels in Turkije is het grootst en dat is niet zo gek, want dit populaire vakantieland is al jaren hét walhalla voor waterratjes. Zowel aan de Egeïsche kust als de Turkse Rivièra vind je waanzinnige familiehotels waar het ene waterpark nog spectaculairder is dan het andere.

Let op: bij veel hotels in Turkije is het waterpark vanaf 1 mei geopend, afhankelijk van het weer. Ga je op zoek naar een meivakantie in Turkije, dan is het verstandig om voor het boeken te checken of het aquapark al geopend is.

Op de foto: Vonresort Golden Beach***** in Side. Bij dit 5-sterren ultra all inclusive resort is de entree tot en het aquapark inbegrepen. Dit adresje is ook deaal voor grote gezinnen, want in de Familie Suite is geschikt voor maximaal 6 personen, en in de 3-kamer villa’s kun je zelfs met 4 tot 8 personen verblijven.

3

Hotels met aquafun in Egypte

Na Turkije is het aanbod Aquafun hotels het grootst in Egypte. De hotels met aquapark vind je voornamelijk in Hurghada, een van de populairste badplaatsen van het land, die zich over een lengte van 35 kilometer uitstrekt langs de kust van de Rode Zee. Hurgahda is een geliefde bestemming bij surfers, kiters en snorkelaars. Veel van de familiehotels met waterpark vind je dan ook pal aan zee – vaak zelfs met een privéstrand voor de deur. Zo combineren waterratjes een dagje spetter-, plons- en glijplezier in het waterpark gemakkelijk met een bezoekje aan het strand.

Op de foto zie je een van de meest spectaculaire aquapark hotels van Egypte: Serenity Fun City*****. Behalve een gaaf waterpark in sprookjesthema vind je hier ook een tof lunapark (tegen betaling) met achtbaan en zweefmolen. En dat allemaal op loopafstand van een prachtig strand met huisrif. Perfect voor waterratjes!

Wat vond je van dit artikel?

Gemiddelde score van ( Reviews & ervaringen)

Door jou bekeken

AQUAFUN vakanties

Thema