Hotel VON Resort Golden Beach

  • Bungalows met aparte kinderslaapkamer
  • Zandstrand op ca. 200 meter
  • Aquapark met 11 glijbanen & miniclub

Vind de beste prijs voor Hotel VON Resort Golden Beach

Over Hotel VON Resort Golden Beach

In VON Resort Golden Beach Club Hotel beleef je een top vakantie met het hele gezin. Het hotel ligt direct aan het zandstrand en de bungalows liggen in de grote tuin. Bij dit resort vind je bovendien het aquapark van Side naast de deur, waar je gratis naar binnen mag! Lekker glijden van gigagave waterglijbanen in Turkije! Plus: VON Resort Golden Beach Club Hotel heeft nog meer buitenzwembaden, een speeltuin, miniclub, animatie, minidisco voor de kinderen en live muziek voor de ouders.

Op vakantie met baby en/of kleine kinderen

Even bijkomen van al dat gespetter en gesplash? Dat kan al spelend in het speeltuintje. Dollen doe je in miniclub (4 t/m 12 jaar) en je helemaal uitleven kan (tegen betaling) in het lunapark (een soort kermis) Boek je je vakantie bij Neckermann, dan kun je een gratis babypakket bijboeken. Hierin zit een babybed en -bad, flessenwarmer, klamboe, kinderstoel en aankleedkussen.

Waterpret

Aquafun is er genoeg te beleven in VON Resort Golden Beach Club Hotel zo zijn er 2 grote zwembaden en voor de kleintjes 2 aparte kinderbaden. Daarnaast is er voor de echte waterratjes een fantastisch aquapark met 11 spectaculaire waterglijbanen en een lazyriver om lekker in rond te dobberen! Tegen betaling kun je ook diverse (gemotoriseerde) watersporten beoefenen!

In de buurt

Reviews 0

Deze accommodatie heeft nog geen reviews

Vind de beste prijs voor Hotel VON Resort Golden Beach

Foto's 17

Door jou bekeken

Hotel VON Resort Golden Beach

Accommodatie