Orlando

10 Vakanties gevonden

Als je denkt aan een vakantie met de familie naar Amerika, dan denk je al snel aan Orlando in Florida. De stad Orlando is speciaal ontworpen om families een onvergetelijke vakantie aan  te kunnen bieden. Disneyworld is de parel in de kroon van Orlando, maar daarnaast zijn er nog oneindig veel andere leuke familievakantie activiteiten in Orlando te beleven. Het wordt nog een hele klus om te kunnen kiezen wat je wilt gaan doen uit de eindeloze lijst van spannende familieactiviteiten! Eigenlijk is het enige nadeel aan een familie vakantie in Orlando dat je waarschijnlijk zult vertrekken zonder alles te hebben gedaan. Echter, als je je Orlando vakantie een beetje handig plant, dan kun je een familie vakantie hebben met alles waarvan je ooit gedroomd hebt. Of je nu gaat voor een kort familie-uitje naar Orlando of een paar weken te besteden hebt.

1

Disney Orlando

Wanneer je het hebt over een familie vakantie in Orlando, kun je er niet omheen om Disneyworld te noemen. Je hoeft Disney Orlando natuurlijk niet te bezoeken om je familie vakantie in Orlando compleet te maken, maar het is natuurlijk wel -zoals ze zelf zeggen- "de gelukkigste plek op aarde". Disneyworld bestaat uit zes parken, dus het is het beste om je tijd goed te plannen, zodat iedereen binnen het gezin er een plezierige tijd heeft. Tieners zullen genieten van het waterpark Typhoon Lagoon, terwijl peuters waarschijnlijk liever de hele dag doorbrengen in The Magic Kingdom.

2

Universal Studios

Universal Studios is de plek voor spanning en sensatie! Er zijn leuke actracties gebaseerd op favoriete Hollywoodfilms. Door het hele park zie je tv-sets, gedenkwaardige momenten uit beroemde tv-shows en films. De rijen bij de attracties kunnen  lang zijn en de zon erg heet, maar op een familie vakantie zal dat de pret niet drukken! Breng flesjes water, zonnebrandcrème en een camera mee, en je gezin vermaakt zich prima!

Sky Venture Orlando

Met oudere kinderen moet je absoluut een uitspapje maken naar Sky venture Orlando. Daar kun je tijdens je familie vakantie de sensatie van het parachutespringen meemaken zonder op grote hoogte uit een vliegtuig te moeten springen! Moderne technologie houdt je gewichtsloos en zwevend in de lucht. Dat is nog eens een spectaculaire ervaring in je vakantie!

4

Gatorland

Ook het landschap en de geschiedenis van Florida zijn zeer de moeite waard. Om hier op een leuke manier kennis mee te maken is het een aanrader om Gatorland te bezoeken tijdens je familie vakantie in Florida. In Gatorland hebben ze namelijk 110 hectare aan alligators, alligator shows en een centrum die je vertelt over de natuur en de geschiedenis van Florida. 

5

Sea World

In Sea World vind je de wildernis van de diepe zee binnen handbereik. Sta vroeg op om de verschillende shows te bekijken, zodat je in de middag lekker in de "splash zone" kunt gaan zitten, waar de golven van het water een heerlijke verkoeling bieden op de hete zon van Orlando! Dit is ook een geweldige plek om te picknicken met het hele gezin.

6

Orlando entertainment

De hele stad Orlando is gericht op familie-entertainment. Maar soms wil je op een familie vakantie ook wel eens vermaakt worden zonder dat je er vermoeide voetjes van krijgt. Ook dat is geen probleem in Orlando! Er zijn tal van wervelende shows om je te laten genieten terwijl je zit. Orlando biedt tal van mogelijkheden zoals bijvoorbeeld een optreden van de wereld beroemde The Blue Man Group op het Universal Orlando Resort. Ook de Pirate's Dinner Adventure is een aanrader. Deze muzikale komedie in Broadway stijl is interactief en maakt jullie zeker aan het lachen!

Dineren bij Orlando's Farmers

Helemaal uniek is het om je familie een maaltijd samen te laten stellen op de markt van Orlando Farmer's. Orlando's Farmer is gelegen aan Lake Eola, recht in het hart van Downtown Orlando. Er vinden het hele jaar door speciale gebeurtenissen plaats en de lokale verkopers bieden er van alles aan, van verse citrusvruchten tot vingerpoppen uit Florida. De Orlando Farmer’s Market is een geweldige plek om heen te gaan tijdens je familie vakantie, want het geeft je een kans om het dagelijks leven van de locals uit Orlando mee te maken. Voor ieder lid van het gezin kun je wel een leuk en betaalbaar aandenken kopen om vervolgens op de hoek wat te gaan eten in de openlucht, te genieten van het prachtige landschap en te praten over wat je allemaal hebt gedaan en nog gaat doen tijdens je avontuurlijke familie vakantie in Orlando.

8

Familie Vakantie Fun in Orlando

Tijdens een familie vakantie in Orlando, zul je met je gezin waarschijnlijk niet in staat zijn om alles te zien en te gaan doen. Maar dit is geen probleem! Orlando is namelijk ontworpen om jou met je familie weer terug te laten komen om je opnieuw te verassen, altijd weer met iets nieuws, speciaals en unieks! Vakantiegangers die al tientallen keren naar Orlando op vakantie zijn geweest kunnen dit bevestigen! Reserveer je familie vakantie in Orlando daarom vandaag nog snel via Kidsvakantiegids.nl

Wat vond je van dit artikel?

Gemiddelde score van 4.3 (11 reviews)

Door jou bekeken

Orlando

Thema