FranceComfort Vakantiepark Le Lac Bleu

  • Rustig en kleinschalig vakantiepark
  • Buitenzwembad mét kindergedeelte
  • Leuke omgeving: Kajakken, kanoën en kastelen

Vind de beste prijs voor FranceComfort Vakantiepark Le Lac Bleu

Over FranceComfort Vakantiepark Le Lac Bleu

Vakantie Dordogne: Le Lac Bleu


Vanuit je villa heb je een prachtig uitzicht op het landschap. Vakantiepark Le Lac Bleu is gelegen in de Dordogne, in de Lot regio. Deze streek is zeer populair onder de Nederlandse vakantiegangers, en dat is niet voor niks! In de omgeving vind je prachtige bezienswaardigheden, denk hierbij aan grotten, dorpjes en kastelen. Ook biedt de omgeving een tal van sportieve uitjes, zoals wandelen, kajakken en kanoën. Op het vakantiepark vermaken jong en oud zich. Er is een buitenzwembad met een apart gedeelte voor de kinderen, multisportterrein waar je kan basketballen, volleyballen en voetballen en er is een speeltuin. Ook kun je verse broodjes bestellen voor een lekker ontbijtje en je kunt een BBQ huren.


Tip: boek je jouw vakantie bij FranceComfort? Dan geldt er een 100% corona-geld-terug-garantie. Kijk voor de voorwaarden op de website van FranceComfort.

Kinderactiviteiten

Er is genoeg te doen voor kids op Vakantiepark Le  Lac Bleu. Terwijl de waterratjes de hele dag te vinden zijn in het zwembad, zijn de sportieve kids aan het voetballen, tennissen, basketballen of aan het klimmen en klauteren in de speeltuin. Op het park zijn veel grasveldjes te vinden waar je lekker kunt spelen.

Faciliteiten

Basketbal
Voetbalveld
Tafeltennis
Volleybal
Tennis
Speeltuint
Fietsverhuur
Buitenzwembad
Wandelroutes
peuterzwembad
BBQ te huur
Jeu de boules
Broodjesservice
Multisportterrein
Wasserette

In de buurt

Reviews 0

Deze accommodatie heeft nog geen reviews

Vind de beste prijs voor FranceComfort Vakantiepark Le Lac Bleu

Door jou bekeken

FranceComfort Vakantiepark Le Lac Bleu

Accommodatie