Camping Plein Air des Chênes

  • Op 10 minuten van het centrum van Montpellier
  • Uitgebreid animatieprogramma
  • Eigen aquapark met glijbanen en watertuin

Vind de beste prijs voor Camping Plein Air des Chênes

Camping Plein Air des Chênes

Camping Plein Air des Chênes ligt in de regio Languedoc-Roussillon, heel dicht bij Montpellier. Vanaf de camping zit je in 20 minuten op het strand aan de Middellandse Zee strand. Maar ook op de camping zelf kun je genieten van waterpret, want er is een groot aquapark met glijbanen. Het restaurant biedt verschillende heerlijke plaatselijke specialiteiten en andere populaire gerechten. Eet je liever iets bij je tent of stacaravan? Dan kun je eten afhalen.

Kinderactiviteiten

Kids van alle leeftijden kunnen meedoen aan het animatieprogramma. Zo is er de Kids Club (5 tot 7 jaar), de Juniors Club (8 tot 12 jaar) en de Teens Club (13 tot 17 jaar). Ook worden er allerlei sportactiviteiten georganiseerd en kunnen kids tennissen, basketballen, voetballen en spelen op de speelweide. En het aquapark biedt volop vermaak en verkoeling voor kids van alle leeftijden.

Waterpret

Voetjes in het water of votjes in het zand? Kies je favoriete speelterrein in het grote aqapark van wel 1200 m2. Na een duizelingwekkende afdaling van de pentaglissen kijkt het turquoise blauwe water van de 4 grote zwembaden je al aan. Plons in de verwarmde rivierlagune, geniet van de waterstralen en cascades of chill lekker op het Caraïbische strand.

Faciliteiten

Dansles
Snackbar
zwemles
Pizzeria met afhaalmogelijkheid
Fitness
Bakkerij
Voetbal
Wasruimte
Buitenbad
Minigolf
Shuttle naar het strand
Waterspeeltuin
Jeu de boules banen
waterglijbanen
Tafeltennistafels
Speeltuin
Speelzaal
Aquagym
Tennis
Badminton
Volleybal
Basketbal
waterpolo

In de buurt

Reviews 0

Deze accommodatie heeft nog geen reviews

Vind de beste prijs voor Camping Plein Air des Chênes

Door jou bekeken

Camping Plein Air des Chênes

Accommodatie