Center Parcs Les Trois Forets

  • Subtropisch zwemparadijs Aqua Mundo met super glijbaan
  • Indoor speelwereld BALUBA
  • Diertjes knuffelen op de kinderboerderij

Over Center Parcs Les Trois Forets

Center Parcs Les trois Fôrets bezorgt jou een perfecte kidsvakantie. Plons in het subtropische zwemparadijs Aqua Mundo met Water Playhouse met glijbanen en watervallen! Of maak kennis met het boerenleven op de kinderboerderij. Hier kun je namelijk koeien melken! In het indoorspeelparadijs BALUBA  kun je eindeloos ravotten met al je vakantievriendjes!

CenterParcs beschikt over meer dan 25 vakantieparken, verspreid over de mooiste regio's in vier landen: Nederland, België, Frankrijk en Duitsland. Ontdek de meest kindvriendelijke parken van CenterParcs in Frankrijk & lees meer informatie over CenterParcs!

Kinderanimatie

Een vakantie in een vakantiepark van Center Parcs is ongetwijfeld veel kidsfun. Leef je uit in het indoorspeelparadijs BALUBA en speel in een van de speeltuinen. Voor iedere leeftijd is er een activiteitenprogramma. Jij zult je niet snel vervelen!

Op vakantie met baby's en kleine kinderen

Center Parcs Les trois Fôrets is een ideale bestemming in Frankrijk voor een vakantie met kleine kinderen en baby’s. Het babyzwemmen geeft de kleintjes een eerste aangename kennismaking met water en het kinder-doe-bad is veilig en kindvriendelijk. In de cottages bevinden zich een babybed en een kinderstoel en in het park vind je babyverzorgingsplaatsen. En ook uit eten met kleine kids is in Center Parcs een plezier! In het restaurant is een kinderbuffet, met babyvoeding en jouw favoriete gerechten! Na een fantastische dag vallen de kleintjes heerlijk in slaap na het voorleesuurtje.

Waterpret

Aan waterpret ontkom je niet bij Center Parcs Les trois Fôrets. Dit vakantiepark beschikt namelijk over het subtropische zwemparadijs Aqua Mundo! Met wildwaterbaan, glijbanen en Water Playhouse!

Faciliteiten

Bowlen
Subtropisch zwemparadijs
Boogschieten
Babyverzorgingsfaciliteiten
Mountainbiken
Kids Entertainment
Indoor speelparadijs BALUBA
Restaurants
Fietsverhuur
Bolderwagenverhuur
Market Dome
Kinderboerderij
Minigolf

In de buurt

Reviews 0

Deze accommodatie heeft nog geen reviews

Foto's 16

Door jou bekeken

Center Parcs Les Trois Forets

Accommodatie