La Ferme de Fontenille

  • Rust, ruimte en natuur
  • O.a. koeien, kippen, pony's en geiten
  • Gezellig slapen in een tenthuisje

Vind de beste prijs voor La Ferme de Fontenille

Over La Ferme de Fontenille

Gezellig marshmallows roosteren, Delphine en Grégoire helpen met de verzorging van de dieren en uniek overnachten in een tenthuisje. Bij La Ferme de Fontenille in Frankrijk beleef je een heerlijke vakantie boordevol rust, ruimte en natuur met het hele gezin. Dit kindvriendelijke adresje ligt aan een grote vijver (zwemmen is niet toegestaan) en in een schitterende bosrijke omgeving. Op ongeveer 4,5 uur van rijden vind je deze boerderij al; ideaal voor een kidsvakantie dus.

Kinderactiviteiten

Kom slapen op deze boerderij en eindeloos knuffelen met alle diertjes! Je vindt hier een heleboel koeien, maar ook kippen, katten, geiten, pony’s en een hond. Hoe gezellig is dat? Help de boer mee met de verzorging en op de zaterdag leert de boer je alles over de boerderij. Tijdens pizza avond kun je je eigen pizza bereiden; dat wordt zeker smullen.

Tenthuisje met houtkachel en bedstee

Vier vakantie in een tenthuisje van 45-50 m2 op de boerderij. Back to basic zonder elektriciteit, maar met een gave houtkachel, leefruimte, keuken, drie slaapkamers - ouderslaapkamer, kamer met bedstee en een kamer met stapelbed, toilet en privé douche. Je kunt kiezen voor een douche in de tent, bij de tent of een privé douche bij de boer. Super knus en oergezellig!

Faciliteiten La Ferme de Fontenille

Winkeltje(s)
Visvijver

In de buurt van La Ferme de Fontenille

Reviews 0 La Ferme de Fontenille

Deze accommodatie heeft nog geen reviews & ervaringen

Vind de beste prijs voor La Ferme de Fontenille

Foto's 24 La Ferme de Fontenille

Door jou bekeken

La Ferme de Fontenille

Accommodatie