Camping 4 Mori

  • Minidisco
  • Gaaf animatieprogramma
  • Glamping mogelijkheden

Vind de beste prijs voor Camping 4 Mori

Over Camping 4 Mori

Camping 4 Mori is vooral leuk voor gezinnen met jonge kinderen, omdat de kids zich de hele dag goed kunnen vermaken met de gaafste kinderactiviteiten! Camping 4 Mori is een fijne camping direct aan de zee bij Muravera. Gezinnen met kids kunnen kiezen uit twee zwembaden waar ze de hele middag door kunnen brengen. Dit is nog niet alles, kids kunnen ook vriendjes maken in de kidsclub en bij animatie. Voor de sportievelingen is er kanovaren, waterfietsen of mountainbiken. Dagje uit? Op de camping worden af en toe leuke excursies georganiseerd, zoals een boottocht langs de kust.

Kinderactiviteiten

Aan kidsactiviteiten geen gebrek: overdag kunnen de kids meedoen aan leuke activiteiten op het strand en op het animatieplein,´s avonds zijn ze welkom om te komen swingen in de minidisco. Zelfs voor de grotere kids is er genoeg te doen. Ze vermaken zich volop bij de vele sport activiteiten die worden georganiseerd. Het animatieteam organiseert gave activeiten als Latino danslessen, baby-dance en shows, comedy, cabaret, verkleed partijen en verkiezingen.

Glampingverblijf

Toe aan een vleugje luxe? Check de glampy lodgetenten van Vacanceselect. Deze tent is een mix van een huisje en een tent. De ideale combi tussen kamperen en luxe. Alles zit erop en eraan.

Faciliteiten

kinderspeeltuin
Voetbal
Miniclub
Restaurant
Aquagym
Speelhal
2 bars
Watersporten: duiken, zeilen en windsurfen 
Baby dance- en shows
Aquagym
Dansavonden
Wi-fi
Karaoke
Zwembad
Comedy
Zonneterras
Cabaret
Tafeltennis
Verkiezingen 
Tafelvoetbal
Verkleedpartijen
Dartbord
Outdoor disco
Beachvolleybal

In de buurt

Reviews 0

Deze accommodatie heeft nog geen reviews

Vind de beste prijs voor Camping 4 Mori

Foto's 8

Door jou bekeken

Camping 4 Mori

Accommodatie