Hotel Olympus

Hotel Olympus

Hotel Olympus
  • Levendig vakantiedorp
  • Gratis mini-treintje van en naar het strand
  • Groot zwembad

Vind de beste prijs voor Hotel Olympus

Over Hotel Olympus

Kindvriendelijk voor de hele familie is het hotel Olympus in Italië. Een top vakantie is hier gegarandeerd. Je kan schuddebuiken van het lachen met het animatieprogramma voor jong en oud, genieten van het heerlijke zwembad en de italiaanse zon. Naast het grote zwembad, vermaken jullie je ook aan het Italiaanse strand. Een ritje naar het strand is een waar feest met de minitrein. Hotel Olympus serveert 's avonds een heerlijk uitgebreid dinerbuffet. Sluit de dag af met een lekker ijsje van de ijssalon. Jammie!

Hotel Olympus

Kinderactiviteiten

Kan jij de sterren van de hemel dansen? Laat het zien bij de kinderdisco! Bij Giardini di Altea dans je met al je nieuwe vriendjes en het animatieteam. En wat dacht je van je laten schminken als een stoere prinses of piraat?! Of ga gezellig met je nieuwe vriendjes knutselen en tekenen. Ouders niet toegestaan! De allerkleinsten hebben dikke pret bij de Babydance. 

Hotel Olympus

Waterpret

In het buitenzwembad kunnen de grote kinderen heerlijk rond dobberen. Of ze gaan bij een van de massagestralen zitten om heerlijk te ontspannen! Echte waterratten moeten ook zeker even naar het strand gaan! Deze ligt op 800 meter afstand. Op het strand is ook leuke animatie aanwezig! In de zomermaanden kan je een treintje nemen naar het strand of weer terug! Na alle waterpret ben je vast heel moe, dus het is heerlijk om op de terugweg even ontspannen te kunnen zitten! 

In de buurt van Hotel Olympus

Reviews 0 Hotel Olympus

Deze accommodatie heeft nog geen reviews & ervaringen

Vind de beste prijs voor Hotel Olympus

Foto's 8 Hotel Olympus

Animatieteam
Zwembad
Barkie KidsClub
Park
Zwembad
Animatie
overview
restaurant

Door jou bekeken

Hotel Olympus

Accommodatie