KidsWorld Kusadasi

  • Grootste aanbod gezinsvakanties
  • Blogs, artikelen & reviews van de redactie

Wil je met de kinderen naar het zonnige Turkije? Kijk dan eens bij voormalig KidsWorld adresje Aqua Fantasy in Kusadasi. Helaas bestaat Kidsworld niet meer, toch kunnen kids wanneer je boekt bij TUI nog steeds gebruik maken van de KidsWorldClubs. Dit resort is absoluut een onvervalst kinderparadijs. Van een gigagroot Disney-stijl waterpark tot twee kidsclubs en een heerlijk kinderbuffet; je vindt het hier allemaal.

1

KIDSWORLD – Aqua Fantasy

Het 5-sterren resort Aqua Fantasy behoorde voorheen tot de topadresjes van KidsWorld. Het hotel ligt pal aan het strand van Kusadasi en is zo compleet dat je er eigenlijk niet vanaf hoeft. Zo zijn er speciaal voor gezinnen met kinderen ruime familiekamers en –suites, kunnen kids er lekker smikkelen van het kinderbuffet en vermaakt jong en oud zich prima in het waterpark. Ook kunnen kids nog steeds gebruik maken van de KidsWorldClub en Yo!WorldClub wanneer je boekt bij TUI. Het verblijf bij Aqua Fantasy is ook all inclusive; jullie kunnen dus de hele dag allerlei lekkers eten zonder bijkomende kosten. Willen jullie graag de omgeving van Kusadasi verkennen, dan zijn jullie met de bus vanuit het hotel in no time in de stad. En vanuit daar kun je weer makkelijk naar Efeze of de Griekse eilanden! Hieronder lees je meer over de faciliteiten bij Aqua Fantasy en de kindvriendelijke uitjes in de buurt.

Speciaal voor TUI gasten

Helemaal leuk voor gezinnen met kinderen zijn de KidsWorld clubs wanneer je de vakantie boekt bij TUI. Er zijn namelijk twee verschillende clubs van TUI voor kinderen van verschillende leeftijden; op die manier maken je kids supersnel nieuwe vriendjes en is er altijd wat leuks voor hen te doen. Van gezellig knutselen tot chillen in de hangout voor tieners. En: voor de gasten van TUI zijn de kidsclubs helemaal gratis! 

2

KidsWorld Aqua Fantasy (3-11 jaar)

KidsWorld is de supercoole club van de konijnen Ko en Kiki. Samen met hen scheur je op een fietsje over het resort tijdens de fietsrace en dans je urenlang in de gezellige kidsdisco. Maar er is nog veel meer; wat dacht je van spelletjes doen in het KidsWorld clubhuis en smullen van het heerlijke KidsWorld kinderbuffet? De KidsWorldClub-animatie is aanwezig tussen juni en september.

3

YoWorld Aqua Fantasy (11-16 jaar)

YoWorld is de stoere club voor tieners, waar je kunt chillen in je eigen hang-out, plaatjes draait in de DJ Booth en (non-alcoholische) drankjes mixt tijdens de cocktailworkshop. YoWorld is er in juli en augustus.

Babyfaciliteiten

Voorheen werd BabyWorld aangeboden in dit hotel. Een babybedje en -bad worden nog wel steeds door het resort aangeboden. Nu dit niet meer het geval is, heeft het hotel toch gedacht aan de allerkleinsten. Een babybadje, -bedje en -stoel zijn nog steeds beschikbaar.

4

Aquapark Kusadasi

Echte waterratjes leven zich ook helemaal uit bij Aqua Fantasy, want het resort heeft een eigen waterpark van wel 60.000 vierkante meter groot, dat helemaal in Disney-stijl is gebouwd. Hier suis je vanuit het kasteel van Doornroosje van de lange kronkelglijbaan, waan je je in de jungle onder de watervallen en laat je je meevoeren door de stroom in de Lazy River. Hebben jullie meer zin in een dagje zon, zee en strand? Aqua Fantasy ligt pal aan het strand van Kusadasi.

Wat vond je van dit artikel?

Gemiddelde score van 4.1 (8 Reviews & ervaringen)

Door jou bekeken

KidsWorld Kusadasi

Thema