Bollo op de Veluwe

8 Vakanties gevonden

Een weekendje Landal op de Veluwe? Ga dan heerlijk de natuur in met het gezin. Maak een mooie boswandeling, spot de inwoners van de Veluwse bossen, ga op zoek naar de grote hoed van Bollo de beer tussen de bomen, maak je klaar voor een ruige mountainbiketocht, zwem in de vele recreatiemeren en bezoek alle gave uitjes in de buurt, zoals Walibi Holland en Dinoland.

Top 6 vakanties

Veluwe

Landal Rabbit Hill

 • Kinderbungalows met slaaphut, spelletjes & kikkerdouchekop
 • Vlakbij Pretpark Julianatoren & Nationaal Park De Hoge Veluwe
 • Bollo Kids Club, Indoor Zwembad & Indoor speeltuin
Bekijk vakantie

Landal Rabbit Hill

Bekijk vakantie
Veluwe

Landal Miggelenberg

 • Midden in de bossen
 • Bollo KidsClub & overdekt zwembad
 • Unieke boomhutovernachting met eigen glijbaan & Kinderbungalows
Bekijk vakantie

Landal Miggelenberg

Bekijk vakantie
Veluwe

Landal 't Loo

 • NIEUW SPRAYPARK in vernieuwd zwembad
 • Speelboerderij en indoorspeelplaats
 • Prachtig recreatiemeer met waterattracties
Bekijk vakantie

Landal 't Loo

Bekijk vakantie
Veluwe

Landal Coldenhove

 • Midden op de Veluwe
 • Speciale kinder- en babybungalows of Luxe Safaritent
 • Bollo KidsClub & Indoorspeelparadijs
Bekijk vakantie

Landal Coldenhove

Bekijk vakantie
Veluwe

Landal Heideheuvel

 • Vlakbij de grootste waterval van Nederland
 • Superleuk speellandschap met trampoline en kinderscooterbaan
 • Kinderbungalow met eigen kikkerdouchekop
Bekijk vakantie

Landal Heideheuvel

Bekijk vakantie
Veluwe

Landal Heihaas

 • Vlabkij het Veluwemeer
 • Boogschietbaan, huifkartochten & veel sportfaciliteiten
 • Indoor zwembad met stroomversnelling, glijbaan en apart peuterbad
Bekijk vakantie

Landal Heihaas

Bekijk vakantie
1

Landal Miggelenberg

Omringd door heuvels en tussen de bossen vind je 5* Landal Miggelenberg. Dit kinderparadijs heeft een gave tokkelbaan van ruim 100 meter lang. Zoef giga snel een paar meter boven de grond over het Avonturenhof. Bij slecht weer en in de maanden november t/m februari is de zipline gesloten. In het Avonturenhof kunnen kleine kids klimmen, klauteren en roetsjen van de glijbanen. Dieren mogen natuurlijk niet ontbreken als je logeert middenin de Veluwe. Kom naar de dierenweide om geitjes te knuffelen en aaien. Bij Landal Miggelenberg kun je overnachten in een mega gave boomhut mét glijbaan! Ook de trouwe viervoeten mag mee een weekendje weg naar dit park. Hiervoor logeer je in een speciale hondenbungalow. ’s Ochtends kun je Bollo de beer wakker roepen bij zijn huisje op het park. Als Bollo ontwaakt is, wil hij graag een dansje wagen in de mini disco, poffertjes bakken of samen met jou de mooiste verhaaltjes voorlezen. De Veluwse bossen zitten vol verrassingen, want wist je dat er kabouters wonen? Volg het kabouterpad van ongeveer 1.7 kilometer en de gekleurde kabauterpaaltjes en doe daarbij leuke kabouteropdrachten. 

2

Landal Rabbit Hill

Bollo de beer wacht jullie vol smart op bij de ingang van 5* Landal Rabbit Hill in Nieuw Milligen op de Veluwe. Rennen jullie als eerst met Bollo naar de Bollo Club of verkennen jullie het vernieuwde indoor speelparadijs? Het vernieuwde indoor speelparadijs is een wereld van pret en avontuur. Het heeft een gaaf touwparcours waar je op grote hoogte kunt lopen, een grote ballenbak, snelle glijbanen, panna voetbalveld, klimtoren en een toffe interactieve vloer: EyePlay. Hopelijk vergeten jullie je zwembroek niet, want plonzen in het binnen- en/of buitenzwembad kan niet ontbreken. Een leuk peuterbad met boomhut en vette boomstronk-glijbaan. Hier vervelen jullie je niet! Sportievelingen én dierenliefhebbers zijn bij Landal Rabbit Hill op het juiste adres. Kruip in de huid van een dier, maak grote hertensprongen of fladder sierlijk rond als een vlinder en voer meer leuke en grappige opdrachten uit met de Kids Track. Wil jij je snelheid-skills laten zien? Doe mee aan de Coopertest en check je snelheid. Maak een uitstapje ‘wild speuren’ met de boswachten in de omliggende bossen en maak een mooie fietstocht door het Nationaal Park De Hoge Veluwe. 

3

Landal Landgoed ’t Loo

5* Landgoed ’t Loo heeft de ideale liggen op de Veluwe zodat de mooie natuur én nog tal van andere leuke familie uitstapjes op de loer liggen. Wat vinden de kids van een dagje gillen bij Walibi Holland en leren, ontdekken en spelen tussen de dino’s? Dit park is een droom voor waterratjes tijdens de zomer. Want vanaf 26 april t/m september glij, spetter en zwem je volop in en op dé attractie van het park: Aquapark, in het recreatiemeer. Dat wordt één groot opblaasfeest! Of strijd, want wie weet het langst op het parcours te blijven? Jumpen doe je op de airtrampoline en de leukste vakantiesouvenirs maak je samen met Bollo de beer in de Bollo Club. Wist je dat je zelfs je verjaardagsfeestje samen met Bollo op Landal Landgoed ’t Loo kunt vieren? GAAF! Je verblijft natuurlijk wel op de Veluwe en daar lopen dieren rond, die je misschien thuis niet snel ziet. Neem dan zeker een kijkje in het insectenhotel en na de vakantie ben jij dé Freek Vonk van de klas!

Wat vond je van dit artikel?

Gemiddelde score van 5 (1 reviews)

Door jou bekeken

Bollo op de Veluwe

Thema