LEGOLAND Duitsland

LEGOLAND Duitsland

Hou jij ook zo van LEGO? Dan moet je zeker weten LEGOLAND bezocht hebben! LEGOLAND Duitsland is opgedeeld in verschillende themagebieden, namelijk Entrance Area, Miniland, LEGO City, LEGO X-treme, Knights’ Kingdom, Adventure Land, Pirate Land en Kingdom of the Pharaohs! 

LEGOLAND Deutschland

Ben jij op vakantie in Duitsland, bijvoorbeeld in Beieren en hou jij van pretparken? Kom dan zeker naar attractiepark LEGOLAND in Duitsland! Beieren is één van de mooiste regio’s van Duitsland. Er is super veel te doen. In het prachtige landschap liggen mooie dorpjes en de bijzonderste kastelen! Het ligt vlakbij Tsjechië en Oostenrijk en is ideaal voor een vakantie met kids!  

LEGOLAND Duitsland is net zo groot als wel 26 voetbalvelden en is verdeeld in tien themagebieden, namelijk Entrance Area, LEGO NINJAGO WORLD, LEGO City, Miniland, LEGO X-Treme, Imagination, Knights’ Kingdom, Adventure Land, Pirate Land en Pharaoh's Kingdom. Met talloze attracties voor kinderen is LEGOLAND Duitsland de ultieme bestemming voor een korte vakantie in Duitsland of als leuk uitstapje tijdens een vakantie in Duitsland!

Krijg jij maar niet genoeg van LEGO? Boek dan een verblijf bij Vakantiepark LEGOLAND Duitsland en speel nog langer met LEGO!

Hieronder lees je een aantal gave attracties die je bij pretpark LEGOLAND Duitsland kunt vinden. Bekijk hier de top 5 attracties!

LEGOLAND Deutschland

Entrance Area

Wapperende vlaggen en twee torens heten je van harte welkom bij de entree naar LEGOLAND Duitsland. Ben jij klaar voor het LEGO-avontuur dat jou hier te wachten staat? 

Nieuw! LEGO NINJAGO WORLD

Nieuw! LEGO NINJAGO WORLD

Vanaf 1 april 2017 kun je genieten van een gloednieuw themagebied: LEGO NINJAGO WORLD. Kleine Ninja's stappen in de spannende 4D attractie LEGO NINJAGO The Ride. Bestuur de elementen met alleen je handen. Bliksemschichten, vuurballen, ijs en elektrische schokken. Dit nieuwe themagebied is maar liefst 7000 vierkante meter. Oefen je ninja skills zoals je balans, reactievermogen en natuurlijk het bouwen van LEGO bouwwerken. 

Miniland

Het middelpunt van LEGOLAND is Miniland. Op een schaal van 1 op 20 zijn beroemde Europese steden en landschappen nagebouwd uit meer dan 25 miljoen LEGO-steentjes! Uiteraard is de molen in het nagebouwde Nederland niet te missen, kun jij hem tussen al die LEGO-steentjes vinden? 

LEGO City

Echte helden maken een spannende rit in de HERO Factory, vliegen de lucht in met een LEGO-vliegtuig, maken een rit met de LEGO-trein, waren op het water met de LEGO-boot en scheuren in een LEGO-auto! Na een dag vol LEGO-pret kun je in de LEGO-fabriek zien hoe jouw favo-speelgoed gemaakt wordt! Vergeet niet een leuk LEGO-souvenir voor thuis mee te nemen! 

Imagination

Uitvindertjes en ontwerpers opgelet! In het themagedeelte Imagination kun jij je eigen raceauto bouwen én testen op de snelheid in het testcentrum! Verken het park met de Pedal-A-Car, hiermee fiets je jezelf over de rail die boven het park langsloopt! Geen zin om te fietsen, maar wel LEGOLAND Duitsland van grote hoogte willen bekijken? Dan maak je toch een ritje in de Observation Tower? Extra cool voor kinderen is de Kids Tower, hierbij moet je jezelf omhoog hijsen met een touw. 

Miniland
LEGO X-treme

LEGO X-treme

X als in extra groot! In LEGO X-treme is alles sneller en groter! Waterpret beleef je op het water in de Aquazone Waver Races. De echte waaghals gaat in Project X, een achttien meter hoge achtbaan. De breinbekertjes leven zich uit op het Mindstorms Centre, hier kun je zelf LEGO robots in elkaar zetten en testen! Genoeg hersens gekraakt? Dan kun je lekker chillen met een ritje in de Techno Tea Cups of beleef je spannende onderwaterwereld met LEGO-stenen in LEGOLAND Atlantis. 

Knights’ Kingdom

Ben jij klaar voor een reis naar het verleden? Ga dan de ophaalbrug over en stap als dappere ridder, mooie jonkvrouw of als Koninklijk familielid het kasteel binnen. Op zoek naar rijkdom? Wie weet vind jij echt goud met de attractie Gold Panning! Ben jij niet bang voor de draak? Stap dan in de gave Dragon Hunt of in de Fire Dragon! Ben jij er helemaal klaar voor om de jonkvrouw te veroveren? Stap dan op je paard en ga de wedstrijd als een echte ridder aan tijdens een rit in de Royal Joust. 

Knights’ Kingdom
Adventure Land

Adventure Land

Dit gebied van het park is verscholen in de wilde jungle. Omgeven door struiken en bomen, wilde dieren, fantastische wezens, tenten en bamboe hutten! Voordat je het jungle-avontuur aangaat kun je beter eerst oefenen op de Adventure Playground met uitdagende speeltoestellen! Ben jij er helemaal klaar voor? Ga dan mee op een Jungle X-peditie door grotten en oerwouden of verken de savanne tijdens de Safari Tour langs 90 wilde LEGO-dieren! Wraaaaw! 

Pirate Land

Klaar voor een piratenavontuur? De piraten van LEGOLAND Duitsland kunnen wel wat hulp gebruiken. Om je klaar te stomen voor de woeste zee is er de Pirate School. Zo weet de kapitein gelijk of je wel eens zeeziek bent! Ben jij een goede klimmer? Dat kun je ook goed gebruiken om Pirate Playground te bewaken! Ben jij niet bang voor water, wilde piraten en kun jij aardig richten? Dan heeft de kapitein jou nodig tijdens zijn Captain Nicks’ Splash Battle! 

Pirate Land
Kingdoms of the pharaohs

Kingdoms of the pharaohs

Waan jezelf in het Egypte in de tijd van de Farao's. Ga mee op expeditie in de Temple X-pedition. Houd je laserpistool in de aanslag, raak zoveel mogelijk doelen en vind de verborgen schat! Van schatzoeken word je vast hongerig. Schuif aan in het restaurant Fata Morgana voor lekkere snacks. Voor een coole souvenir kun je terecht in Pharaoh's Bazaar. Hier kun je je naam laten drukken of graveren op coole spulletjes zoals een leren armbandje of een beker. 

 

Deel sterren uit!

Ik geef LEGOLAND Duitsland:

Score: 4 sterren uit 17 beoordelingen

Lees meer ▾
Vergelijk aanbieders
TUI
TUI

Overnacht direct naast LEGOLAND in Vakantiepark LEGOLAND®!

de Jong Intra Vakanties
de Jong Intra Vakanties

Bekijk het Legoland aanbod van De Jong Intra!

Top 2 LEGOLAND Duitsland
LEGOLAND Pirateninsel Hotel
Duitsland, Beieren

LEGOLAND Pirateninsel Hotel

  • Gloednieuw hotel met unieke themakamers
  • Op loopafstand van het LEGOLAND Park
  • Gigantische speeltuin met piratenschip
1
LEGOLAND Deutschland Resort
Duitsland, Beieren

LEGOLAND Deutschland Resort ★ ★ ★

  • Slaap in een kleurrijk LEGO-huisje
  • Klauterbos met kabelbaan en zandstrandje
  • Gratis entreekaarten voor attractiepark LEGOLAND
2

Bekijk locatie op google maps

Artikelen & tips van de redactie
Vakantiepark LEGOLAND Duitsland

Vakantiepark LEGOLAND Duitsland

Overnacht in de buurt van LEGOLAND Duitsland en kies voor een LEGO-huisje of een supergave tent op de camping! LEGOLAND Duitsland in Beieren is een topvakantie voor het hele gezin! Kinderen kunnen spelen in de speeltuinen en zo LEGOLAND binnenwandelen. Vakantieland Duitsland is de ideale plek voor een korte vakantie met het hele gezin!

Attracties Top 5 LEGOLAND Duitsland

Attracties Top 5 LEGOLAND Duitsland

Attractiepark LEGOLAND Duitsland heeft superveel gave attracties voor jong en oud. Wat dacht je van stoere achtbanen of de LEGO Studios?! Er zijn zelfs wildwaterbanen! Of ga op expeditie als echte jungleheld! Dat is moeilijk kiezen! Daarom hebben wij van Kids Vakantiegids alvast de leukste voor je op een rijtje gezet. 

Beieren

Beieren

LEGOLAND Duitsland ligt in Beieren, een prachtige regio in het Zuidoosten van Duitsland. Hier wacht je een bergachtig landschap vol bossen, rivieren, oude kastelen en je vindt er ook nog super kindvriendelijke vakantieparken. Ga je voor vakantiepark LEGOland of slaap je toch liever op de boerderij?  

Overlayer