LEGOLAND® Duitsland

Beleef een onvergetelijke vakantie bij LEGOLAND®

  • Grootste selectie familievakanties
  • Met zorg geselecteerd door de redactie

Ben jij een echte LEGO®-fan? Dan is attractiepark LEGOLAND® een must-see! LEGOLAND® Duitsland is een waanzinnige beleving, voor jong én oud! Het park is opgedeeld in verschillende themagebieden, waaronder Entrance Area, Miniland, LEGO® City, LEGO® X-treme, Knights' Kingdom, Adventure Land, Pirate Land en Kingdom of the Pharaohs! Raak je niet uitgespeeld bij LEGOLAND®? Overnacht dan in een kleurrijk LEGO®-huisje in het nabijgelegen LEGOLAND® Deutschland Resort óf LEGOLAND® Pirateninsel Hotel met unieke themakamer. 

Meer inspiratie

Vakantiepark LEGOLAND Duitsland

Ga jij op vakantie naar Beieren of Duitsland en bezoek je LEGOLAND? Blijf dan overnachten op Vakantiepark LEGOLAND Duitsland in Günzburg, op slechts vijf minuten lopen van LEG..

Attracties Top 5 LEGOLAND Duitsland

Je denkt bij pretpark LEGOLAND Duitsland natuurlijk vooral aan heel veel legoblokjes en bouwen! Maar het attractiepark heeft nog veel meer gave attracties voor je in petto! Wat dacht je van stoere ..
1

LEGOLAND® Deutschland

Wist je dat LEGOLAND® Duitsland net zo groot is als 26 voetbalvelden?! Wow! Het park is verdeeld in 10 themagebieden: Entrance Area, LEGO® NINJAGO WORLD, LEGO® City, Miniland, LEGO® X-Treme, Imagination, Knights’ Kingdom, Adventure Land, Pirate Land en Pharaoh's Kingdom. Met talloze attracties voor kinderen is LEGOLAND® Duitsland de ultieme bestemming voor een korte vakantie in Duitsland of als leuk uitstapje tijdens een vakantie in Duitsland!

LEGOLAND® overnachten

Heb jij aan één dag LEGOLAND® niet genoeg? Dat snappen we! Er zijn daarom twee te gekke overnachtingsmogelijkheden, héél vlakbij het attractiepark. LEGOLAND® Pirateninsel Hotel is een giga kasteel, geheel in piratenthema. Het ligt op loopafstand van het LEGOLAND® park en er is een gigantische speeltuin met piratenschip voor de kids. Daarnaast is er het LEGOLAND® Deutschland Resort waar je in een kleurrijk LEGO®-huisje overnacht. 

 

2

#1 Entrance Area

Wapperende vlaggen en twee torens heten je van harte welkom bij de entree naar LEGOLAND Duitsland. Ben jij klaar voor het LEGO-avontuur dat jou hier te wachten staat? 

3

#2 LEGO NINJAGO WORLD

Kleine Ninja's opgelet! Stap in de spannende 4D attractie LEGO NINJAGO The Ride. Je bestuurt de elementen met alleen je handen. Van bliksemschichten, vuurballen en ijs naar elektrische schokken. Themagebied NINJAGO World is maar liefst 7000 vierkante meter groot, dus je vermaakt je hier 100%. Ben jij een echte ninja? Dan bouw jij zó je eigen LEGO bouwwerk! Ben jij wel aan een oplaadmomentje nodig, na al dat spelen, ontdekken en bouwen? Dan vind je hier Ninja Kitchen Food Truck met heerlijke hapjes en drankjes! 

4

#3 LEGOLAND Miniland

Het middelpunt van LEGOLAND is Miniland. Op een schaal van 1 op 20 zijn beroemde Europese steden en landschappen nagebouwd uit meer dan 25 miljoen LEGO-steentjes! Uiteraard is de molen in het nagebouwde Nederland niet te missen, kun jij hem tussen al die LEGO-steentjes vinden? 

#4 LEGO City

Echte helden maken een spannende rit in de HERO Factory, vliegen de lucht in met een LEGO-vliegtuig, maken een rit met de LEGO-trein, waren op het water met de LEGO-boot en scheuren in een LEGO-auto! Na een dag vol LEGO-pret kun je in de LEGO-fabriek zien hoe jouw favo-speelgoed gemaakt wordt! Vergeet niet een leuk LEGO-souvenir voor thuis mee te nemen! 

#5 Imagination

Uitvindertjes en ontwerpers opgelet! In het themagedeelte Imagination kun jij je eigen raceauto bouwen én testen op de snelheid in het testcentrum! Verken het park met de Pedal-A-Car, hiermee fiets je jezelf over de rail die boven het park langsloopt! Geen zin om te fietsen, maar wel LEGOLAND Duitsland van grote hoogte willen bekijken? Dan maak je toch een ritje in de Observation Tower? Extra cool voor kinderen is de Kids Tower, hierbij moet je jezelf omhoog hijsen met een touw. 

5

#6 LEGO X-treme

X als in extra groot! In LEGO X-treme is alles sneller en groter! Waterpret beleef je op het water in de Aquazone Waver Races. De echte waaghals gaat in Project X, een achttien meter hoge achtbaan. De breinbekertjes leven zich uit op het Mindstorms Centre, hier kun je zelf LEGO robots in elkaar zetten en testen! Genoeg hersens gekraakt? Dan kun je lekker chillen met een ritje in de Techno Tea Cups of beleef je spannende onderwaterwereld met LEGO-stenen in LEGOLAND Atlantis

6

#7 Knights’ Kingdom

Ben jij klaar voor een reis naar het verleden? Ga dan de ophaalbrug over en stap als dappere ridder, mooie jonkvrouw of als Koninklijk familielid het kasteel binnen. Op zoek naar rijkdom? Wie weet vind jij echt goud met de attractie Gold Panning! Ben jij niet bang voor de draak? Stap dan in de gave Dragon Hunt of in de Fire Dragon! Ben jij er helemaal klaar voor om de jonkvrouw te veroveren? Stap dan op je paard en ga de wedstrijd als een echte ridder aan tijdens een rit in de Royal Joust. 

7

#8 Adventure Land

Dit gebied van het park is verscholen in de wilde jungle. Omgeven door struiken en bomen, wilde dieren, fantastische wezens, tenten en bamboe hutten! Voordat je het jungle-avontuur aangaat kun je beter eerst oefenen op de Adventure Playground met uitdagende speeltoestellen! Ben jij er helemaal klaar voor? Ga dan mee op een Jungle X-peditie door grotten en oerwouden of verken de savanne tijdens de Safari Tour langs 90 wilde LEGO-dieren! Wraaaaw! 

8

#9 Pirate Land

Klaar voor een piratenavontuur? De piraten van LEGOLAND Duitsland kunnen wel wat hulp gebruiken. Om je klaar te stomen voor de woeste zee is er de Pirate School. Zo weet de kapitein gelijk of je wel eens zeeziek bent! Ben jij een goede klimmer? Dat kun je ook goed gebruiken om Pirate Playground te bewaken! Ben jij niet bang voor water, wilde piraten en kun jij aardig richten? Dan heeft de kapitein jou nodig tijdens zijn Captain Nicks’ Splash Battle

9

#10 Kingdoms of the pharaohs

Waan jezelf in het Egypte in de tijd van de Farao's. Ga mee op expeditie in de Temple X-pedition. Houd je laserpistool in de aanslag, raak zoveel mogelijk doelen en vind de verborgen schat! Van schatzoeken word je vast hongerig. Schuif aan in het restaurant Fata Morgana voor lekkere snacks. Voor een coole souvenir kun je terecht in Pharaoh's Bazaar. Hier kun je je naam laten drukken of graveren op coole spulletjes zoals een leren armbandje of een beker. 

 

10

Vakantie vlakbij!

Zijn jullie op vakantie in Duitsland? Dan is een uitstapje naar LEGOLAND Duitsland de moeite waard! Kids beleven de dag van hun leven. Wist je dat LEGOLAND Deutschlan din de regio Beieren ligt? Een prachtige regio met mooie dorpjes en bijzondere kastelen. Het ligt tevens vlakbij Tsjechië en Oostenrijk en is dus ideaal voor een vakantie met kinderen!

Wat vond je van dit artikel?

Gemiddelde score van 3.5 (34 reviews)

Door jou bekeken

LEGOLAND® Duitsland

Thema